Paste la Big Green Egg, cu legume şi carne la grill-ul multifunctional Big Green Egg, creatie Don Caruso! Ingrediente : paste prefierte, cca. 200 gr. 2 linguri de smântână 3 linguri de pastă de tomate legume şi carne după cum doriţi (DonCaruso a  pus ciuperci,...
Va oferim o prajitura elvetiana autentica ce poate fi pregatita rapid cu diferite fructe precum prune, caise sau mere, la un grill cu capac de la OutdoorChef: Ingrediente: 1 aluat de prajitura, intins ca foaie rotunda 1 lingura faina 1 kg prune, caise...
Reteta originala de tigaie cu ardei, rosii cherry si branza feta are la baza ardeii spanioli Pimientos de Padron dar in cazul in care nu dispuneti de acestia puteti adaptata reteta foarte usor. O alternativa sunt ardeii iuti (evident...
Piersici cu crusta din biscuiti Amaretti la gratar, un desert special de vara, deosebit si in acelasi timp lejer pentru sezonul cald, cu care va veti impresiona familia si prietenii. Totul se prepara un un gratar-cuptor, cu capac si...
Ciuperci umplute la gratar - Champignon cu branza cremoasa de la Bergader - reprezentati in Romania prin Delaco - preparate de cei doi campioni ai BBQ -ului la Grill Champions Tour , in 8 Decembrie 2012, la Timisoara Ingrediente ciuperci...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri