Piersici cu crusta din biscuiti Amaretti la gratar, un desert special de vara, deosebit si in acelasi timp lejer pentru sezonul cald, cu care va veti impresiona familia si prietenii. Totul se prepara un un gratar-cuptor, cu capac si...
Va propunem un preparat usor, de vara: branza halloumi la gratar OUTDOORCHEF, acompaniat de un Vinho Verde de Portugalia.   Halloumi sau hallumi este o branza semi-tare de origine cipriota, un amestec de branza de capra si oaie si cateodata si...
Paste la Big Green Egg, cu legume şi carne la grill-ul multifunctional Big Green Egg, creatie Don Caruso! Ingrediente : paste prefierte, cca. 200 gr. 2 linguri de smântână 3 linguri de pastă de tomate legume şi carne după cum doriţi (DonCaruso a  pus ciuperci,...
Un dovleac copt la gratar pare la prima vedere un preparat simplu, totusi cativa pasi (de care ar fi bine sa tineti cont) pot imbunatatii considerabil rezulatatul final. Un dovleac copt la gratar este un desert potrivit toamna, cand...
Dintr-un dovleac poti face mai multe feluri de mancare, poti prepara o supa crema de dovleac sau poti sa-l tai cubulete si sa pregatesti o garnitura la o mancare. Nu in ultimul rand, dintr-un bostan sau lubenita poti face...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri