Va oferim o prajitura elvetiana autentica ce poate fi pregatita rapid cu diferite fructe precum prune, caise sau mere, la un grill cu capac de la OutdoorChef:
Ingrediente:
1 aluat de prajitura, intins ca foaie rotunda
1 lingura faina
1 kg prune, caise...
Piersici cu crusta din biscuiti Amaretti la gratar, un desert special de vara, deosebit si in acelasi timp lejer pentru sezonul cald, cu care va veti impresiona familia si prietenii. Totul se prepara un un gratar-cuptor, cu capac si...
Desert la gratar – deseori ceva de neimaginat! Dar totusi posibil asa cum am mai scris aici si aici. Pana la aparitia fructelor “traditionale” ne putem bucura de cele exotice, iar astazi vorbim de ananas la gratar, fie el...
Ciuperci umplute la gratar - Champignon cu branza cremoasa de la Bergader - reprezentati in Romania prin Delaco - preparate de cei doi campioni ai BBQ -ului la Grill Champions Tour , in 8 Decembrie 2012, la Timisoara
Ingrediente ciuperci...
Mere coapte la gratar, umplute si apoi afumate la gratar pe placa de cedru.
Merele umplute, coapte si afumate la gratar pe placa de cedru le puteti prepara incepand cu primele semne ale toamnei pana iarna tarziu spre incantarea voastra...