Paste la Big Green Egg, cu legume şi carne la grill-ul multifunctional Big Green Egg, creatie Don Caruso! Ingrediente : paste prefierte, cca. 200 gr. 2 linguri de smântână 3 linguri de pastă de tomate legume şi carne după cum doriţi (DonCaruso a  pus ciuperci,...

Banane la gratar

0
Alaturi de merele coapte, un desert cu banane la gratar este probabil cel mai apreciat desert de fructe preparate in sezonul rece. Asa ca profitam de aceasta perioada a anului sa va prezentam o reteta usoara si rapida de...
Placinta moldoveneasca de malai, cunoscuta sub denumirea traditionala de Alivenci, a fost atractia Atelierului de Dulciuri desfasurat saptamana aceasta la Bistro-ul Violeta’s Vintage Kitchen. Cu renume de restaurant cu tendinte “healthy”, Violeta a instalat de curand pe terasa bistro-ului...
Piersici cu crusta din biscuiti Amaretti la gratar, un desert special de vara, deosebit si in acelasi timp lejer pentru sezonul cald, cu care va veti impresiona familia si prietenii. Totul se prepara un un gratar-cuptor, cu capac si...
Supa crema de dovleac afumat e un “Must Have” in fiecare toamna si cu atat mai mult de Halloween. Chiar daca am mai scris despre cum se face supa crema de dovleac afumat (LINK aici) merita sa mai zabovim...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri