Placinta moldoveneasca de malai, cunoscuta sub denumirea traditionala de Alivenci, a fost atractia Atelierului de Dulciuri desfasurat saptamana aceasta la Bistro-ul Violeta’s Vintage Kitchen. Cu renume de restaurant cu tendinte “healthy”, Violeta a instalat de curand pe terasa bistro-ului...
Branza brie la gratar cu fagure de miere si fructe de padure va fi cu siguranta unul dintre cele mai delicioase, spectaculoase si usor de pregatit desert la gratar... cu care veti face furori ?.
Ingrediente pentru branza brie la...
Piersici cu crusta din biscuiti Amaretti la gratar, un desert special de vara, deosebit si in acelasi timp lejer pentru sezonul cald, cu care va veti impresiona familia si prietenii. Totul se prepara un un gratar-cuptor, cu capac si...
Ciuperci umplute la gratar - Champignon cu branza cremoasa de la Bergader - reprezentati in Romania prin Delaco - preparate de cei doi campioni ai BBQ -ului la Grill Champions Tour , in 8 Decembrie 2012, la Timisoara
Ingrediente ciuperci...
Reteta originala de tigaie cu ardei, rosii cherry si branza feta are la baza ardeii spanioli Pimientos de Padron dar in cazul in care nu dispuneti de acestia puteti adaptata reteta foarte usor. O alternativa sunt ardeii iuti (evident...




