Categorie: Vita


Steak de vita Tomahawk dry aged, in gratar ceramic Primo

steak de vita Tomahawk_gratar_ceramic_primo

Zilele trecute ne-am hotarat sa profitam mai bine de calitatile gratarului ceramic cu carbune Primo si in mod special  de forma sa ovala. Ne-am tooot gandit ce sa pregatim astfel incat sa utilizam (de preferat simultan) ambele zone de gatit, direct grilling (frigere) si indirect grilling (coacere).

Pe lista de optiuni erau: piept de rata, steak de ton, hamburgeri, s.a. dar nu ne-am putut hotari. Totusi nu a trebuit sa asteptam prea mult pentru ca s-a ivit si prima ocazie mai ales dupa ce am vazut pe raftul unui supermarket un steak de vita Tomahawk (dry aged) de 1,3 kg, 3 cm grosime si 38 cm lungime. (mai mult…)

Rulada carne de vita si porc: Bacon Bomb Burger

rulada carne porc vita_Bacon Bomb Burger_2015-05-17 (2)

Cu ceva timp in urma am citit o noua reteta – evident un preparat la gratar – pe blogul prietenului nostru DonCaruso BBQ, reteta ce a trebuit pusa in practica cu prima ocazie: rulada carne de vita si porc denumita de el sugestiv Bacon Bomb Burger. Asadar am profitat de seria de evenimente “Wine & BBQ Evening” de la Marvin Wineshop si ne-am pus pe treaba tocmai pentru ca in cadrul evenimentului trebuiau prezentate mix-urile de condimente Don Marco’s BBQ.

Ingrediente: (mai mult…)