Categorie: Grill Tips


Afumare la rece cu Pachetul Infumuratului

Afumare la rece cu Pachetul Infumuratului de la Jupan Gratarescu, procedeu pe care il puteti realiza in timpul anotimpului rece cu un set generator de fum pentru afumare la rece plus un kilogram de rumegus de fag, exclusiv la CampingGrill.ro – Your BBQ Shop.

 

COMPONENTELE SETULUI DE AFUMARE LA RECE PACHETUL INFUMURATULUI:

  • statie de afumare;
  • rumegus de fag pentru afumare;
  • 1 lumanare pentru aprinderea rumegusului.

(mai mult…)

Coco-Brichete pentru gratare cochete de la Jupan Gratarescu

Coco-Brichetele pentru gratar, asa cum induce si denumirea, sunt brichete pentru gratare produse din carbune din coaja de nuca de cocos, un combustibil tot mai cunoscut si apreciat de pasionatii de gratare si barbecue din intreaga lume.

 

Dar care sunt avantajele acestor brichete pentru gratare de la Jupan Gratarescu realizate din coaja de nuca de cocos?

 

(mai mult…)

Experti in gratare NAPOLEON Grills

Experti in gratare NAPOLEON am fost declarati, impreuna cu colegii de la CampingGrill.ro – Your Barbecue Shop, la sfarsitul cursului anual de 2 zile organizat de NAPOLEON Gourmet Grills Europe si desfasurat in vecinatatea orasului Viena, in localitatea Bad Vöslau.

 

Aici, intr-un peisaj de iarna (toata ziua a nins ca-n povesti ?), la crama podgoriei Schlossberg printre viile de Grüner Veltliner si alte soiuri, am avut placerea sa ne lasam invatati si testati in ale gratarelor in general, dar mai ales in ale gratarelor cu gaz pentru a deveni experti in gratare Napoleon. (mai mult…)

Despre iuteala la gratar, de ce ne place iutele

Hamburg-spicys-museum_Grill-Society-2017-09_piper Jamaica

De ce ne place iuteala la gratar – Despre iuteala si ardei iuti Jalapeno, Habanero si altii – Ce este iuteala

 

Saptamanile trecute scriam despre imbogatirea cunostiintelor cultural-culinare cu ocazia vizitei efectuate la Muzeul de condimente din Hamburg. O stire din luna Aprilie 2017, afisata in cadrul muzeului la sectiunea “HOT”, ne-a atras atentia ca recordman-ul Carolina Reaper (cel mai iute ardei din lume) a fost detronat de … Dragons’s Breath care ar fi cu 10% mai iute decat predecesorul sau si ca ar ajunge pana la 2,48 mio. SHU.

Si apoi am cazut pe ganduri, cu multe intrebari printre care cum si ce se masoara incat sa poti determina nivelul de iute. Dar cu renumitii Jalapeno si Habanero cum ramane? Cum ramane cu gradul de iuteala la gratar preferat? Asadar ne-am vazut in fata multor intrebari si ne-am hotarat sa le clarificam cu voi, dar sa le luam pe rand. (mai mult…)