Grill Society Club

carduri_grill-society_2017
Ce este Grill Society Club?

Pe scurt, Grill Society Club este modul nostru de a ne arata aprecierea fata de tine, in calitatea ta de membru actual sau viitor al Clubului, participant la dezvoltarea culturii gastronomice mioritice si nu in ultimul rand practicant al gatitului in aer liber la nivel national si international! Grill Society Club este un proiect sustinut si dezvoltat de CampingGrill.ro alaturi de toti cei pentru care Cultura vietii incepe de la „a manca”!

 

Care sunt beneficiile mele ca membru in Grill Society Club?!

  • Invitatii gratuite pentru 2 persoane la Grill Champions Tour, eveniment tip barbecue show cu protagonisti internationali;
  • 10% reducere pentru produsele gastronomice din oferta CampingGrill.ro, pe tot parcursul anului;
  • 10% reducere pentru participare la seminarul BBQ – Learning by Burning sau After Work Barbecue, sustinut de CampingGrill.ro si partenerii GrillSociety.ro;
  • CampingGrill.ro iti ofera, o data pe an, la inceput de sezon de primavara, un tip nou de consumabil pentru grill, pe care il poti testa gratuit. Astfel poti primi: carbune natural, aprinzatoare carbuni, solutii curatare barbecue, lemnisoare pentru afumare smoker/barbecue, condimente si sosuri barbecue diverse, dupa gusturi sau preferinte gastronomice.

Care sunt conditiile pentru a deveni membru in Grill Society Club?!

  • Ai cumparat deja in valoare de 3000,- lei de la CampingGrill.ro produse care fac parte din gama gatitului in aer liber? Esti deja posesorul unui Card Grill Society Club ce iti ofera acces la beneficiile amintite mai sus. Cardul se va emite automat la sfarsit de sezon si iti va fi inmanat de reprezentantii GrillSociety.ro. Poti de asemenea sa ne trimiti un email de solicitare card aici!
  • Ai cumparat produse de grilling de la CampingGrill.ro insa nu ai atins pragul de 3000,- Lei. Vei deveni posesor de Card Grill Society Club imediat ce vei atinge acest prag, pentru ca fiecare comanda a ta este inregistrata de noi si se adauga contului tau.
  • Nu ai achizitionat inca nimic de la CampingGrill.ro si nici nu ai de gand insa ai un prieten pasionat caruia i-ar placea un cadou „de specialitate”. Poti sa-l faci fericitul posesor al unui Card Grill Society Club achitand o taxa de emitere in valoare de 1000,- lei.
Nu uitati ca aceasta calitate de membru este nominala, netransmisibila iar beneficiile nu se reporteaza de la an la an!
Va asteptam pe toti cu pasiune culinara, nerabdare aburinda si savoare fumeganda sa deveniti membrii ai Grill Society Club!