Seminarii BBQ

Learning-by-Burning_sezonul 3_grafica generala GrillSocietyPentru pasionati ai gratarelor, iubitori ai gatitului sanatos in aer liber, fani ai gastronomiei si nu numai, organizam Learning by Burning – SEZONUL 3, o serie de seminarii BBQ dedicate culturii gatitului in aer liber.

Vrei sa ramai placut surprins de ce poti realiza chiar tu cu putina indrumare la gratar dar mai ales cu mult entuziasm pentru barbecue?

Incepind cu data de 9 mai, va asteptam cu tematici noi si imbietoare de seminarii BBQ precum Meniu pescaresc, American Barbecue sau Meniu spaniol la gratar!

Promitem sa pregatim impreuna feluri alese, pe parcursul a patru ore, folosind diferite metode de gatit la grill, tehnici de marinare, vom degusta vinuri alese si nu in ultimul rand vom savura meniul complet la gratar transformat in realitate chiar de noi!

Multumim si Partenerilor care sustin seria de seminarii BBQ pentru un gatit in aer liber sanatos si fara fum: OutdoorChef Grills, Your barbecue shop CampingGrill.ro, Marvin Wineshop si DonMarco’s BBQ Rubs.

Locurile sunt limitate asa ca iti recomandam sa te inscrii la seminarii BBQ din timp!