Gratare Grill Society

Iti prezentam mai jos toate tipurile de gratare pe care le incingem la evenimentele marca Grill Society, gratare pe care gatim impreuna cu participantii la seminariile Learning by Burning, modele pentru cooking show-uri cu maestrii internationali ai barbecue-ului dar si exemplare pe care gatim la evenimente corporate! Pentru toate gusturile, gama de gratare pusa la dispozitie de Grill Society cuprinde gratare cu gaz, gratare cu carbune, tip barbecue, smoker  dar si afumatoare pentru a va incanta pe deplin simturile si pentru a dezvolta modul de a privi gatitul in aer liber!


          Gratare cu gaz

O multitudine de gratare cu gaz care, in functie de numarul de participanti la evenimente dar si de tipul de meniu la gratar ales, sunt instalate si incinse! Pe echipamentele noastre gatim sanatos si sigur retete diverse stabilite in functie de preferinte! Calitatea gratarelor este garantata si poarta marca producatorilor renumiti precum Weber sau OutdoorChef.

vezi toata gama de gratare cu gaz >>

 

                                                                   Gratare cu carbune

gratar cu carbune_Weber gourmet BBQ gratar fonta_grillsociety_45Alegem dintre gratarele cu carbune de dimensiuni medii si mari in functie de preparatele stabilite pentru evenimente, numarul de participanti dar si de retelele alese. Fie ca doriti sa organizati un eveniment aer liber, in gradina personala sau pe terasa unui restaurant, cu gratarele incinse de noi, fumul in exces, arderea preparatelor sau uscarea lor nu reprezinta un pericol!

vezi toata gama de gratare cu carbune >>

 

Barbecue, Smoker si Afumatoare

1_cotlete porc gratar DonCaruso condiment DonMarco's BBQPentru un barbecue party desavarsit, preparatele realizate prin metoda low & slow – indirect cooking – sunt elementul definitoriu.  Fie ca sunt costite delicioase la gratar (spare-ribs) coapte 4-5 ore intr-un gratar afumatoare, porc sfasiat (pulled pork) in slow cooking pana la 7 ore si hidratat cu suc de mere si se desprinde fasii, o bucata de carne de vita (beef brisket) in gratar ceramic pana la 6 ore, un peste sau curcan intreg usor afumat vor face diferenta! In cazul in care alegi oricare dintre aceste preparated, trebuie sa iei in considerare un eveniment cu o durata de pana la 6 ore pentru a savura pe deplin atat gatitul la gratar cat si aromele unice rezultate prin afumare la cald!

vezi toata gama de barbecue, smoker si afumatoare >>

 

Accesorii gratare

In afara de echipamentele pe care gatim preuna in aer liber, Grill Society pune la dispozitia participantilor diferite accesorii pentru lucrul la gratar. Aceste ustensile va inlesnec munca ( clestele sau spatula pentru gratar), va ajuta sa obtineti preparatul perfect (termometrul Gourmet) si va ofera posibilitati de curatare rapida ( perie gratar). Chiar va fi o placere sa „gratarim”!

vezi toata gama de accesorii gratare >>

 

4_friptura de porc la cuptor grill (5)Arome gratare

Alegem impreuna meniul la gratar dorit si va propunem retete autentice pe care le transformam in realitate cu ajutorul condimentelor naturale Don Marco’s BBQ, sosurilor de BBQ si marinadelor Jim Beam sau placilor de afumare de lemn de cedru. Arome desavarsite pentru preparate savuroase pe un barbecue performant la un eveniment perfect organizat cu GrillSociety.ro

vezi toata gama de arome gratare >>

 

Promitem sa incingem gratarele si sa profitam de accesorii, sosuri si condimente de renume pentru a oferi evenimente culinare perfecte in jurul gratarului, in orice anotimp, deoarece Cultura vietii incepe de la „a manca”!