Evenimente GrillSociety

Grill Champions Tour - prima editie evenimente culinare GrillSociety.roPrimele evenimente culinare GrillSociety.ro au inceput in primavara anului 2011, la Bucuresti, cu participarea extraordinara a lui Camillo Tomanek, cunoscut ca Don Caruso, din Germania, ex-campion mondial de BBQ impreuna cu echipa sa. Evenimentul a avut peste 70 de participanti, membri GrillSociety Club, jurnalisti de presa si televiziune. Asa am deschis seria de evenimente culinare organizate in diferite orase din Romania si cunoscute drept Grill Champions Tour. Intre timp si la cererea publicului, demonstatia de barbecue cu diferiti protagonisti internationali precum Marco Greulich ( Don Marco, un alt ex-campion mondial din Germania) a ajuns la editia cu numarul 6.

 

Learning by Burning - seminarii gratare si BBQSeria evenimentelor culinare  GrillSociety.ro este consolidata mai tarziu si de seminarii de gratare, de barbecue, organizate sub egida Learning by Burning unde numarul de participanti este limitat, membri GrillSociety Club au prioritate iar tematica este una aplicata pe tehnici de gatit la gratar, sfaturi si indicatii de care trebuie sa tinem cont pentru a obtine preparate perfecte si nu in ultimul rand are ca scop bucuria de a gusta preparate savuroase proaspat iesite de pe gratarele fumegande.

 

reteta frigarui de porc la gratar GrillSociety.ro va ofera si posibilitatea si sustinerea de a organiza chiar in gradina proprie sau in locatii alese special, petreceri reusite la barbecue, fie ca este vorba de sarbatori in famile sau team-building-uri de companii, unde socializarea si voia-buna in jurul gratarelor aduce zambetul pe buzele tuturor.