Categorie: Evenimente GrillSociety


I know what you did last summer – After Work BBQ

After Work BBQ a revenit la CampingGrill.ro cu o noua serie de BBQ evening-uri ce se vor desfasura pe parcursul acestei veri acoperind teme clasice de barbecue precum: slow-cooking, smoking, searing s.a.

Daca anul trecut ne-am axat pe coaste si ceafa de porc la gratar (I know what you did last summer: Cherry Bomb Spare Ribs si Pulled Pork Sandwich) … anul acesta cele doua teme culinare vor fi completate cu elemente noi surpriza … asa ca merita sa urmaresti pagina noastra. (mai mult…)

MEAT Busters cu gratar ceramic Primo la Bucharest Street Food Festival

Mai sunt cateva zile pana la deschiderea oficiala a portilor primului festival de street-food din Bucuresti. Incepand de joi 8 septembrie pana duminica 11 septembrie, la RomExpo se va desfasura Bucharest Street Food Festival unde veti putea trai o experienta urbana inedita cu multe propuneri culinare deosebite precum si concerte si party-uri in fiecare seara cu artisti romani sau invitati din afara tarii . (mai mult…)

Despre After Work Barbecue

In completarea evenimentelor deja consacrate Grill Champions Tour precum si seria de seminarii Learning By Burning, pentru sezonul 2016 va propunem un nou concept de evenimente a caror misiune este de a prezenta pasionatilor preparate la gratar gatite low-and-slow-and-smoked: After Work Barbecue.

 

Preparatele primelor editii, organizate la sediul magazinului de gratare CampingGrill.ro, vor fi coaste de porc afumate Low&Slow Smoked RIBS precum si Burgeri din Pulled-Pork, ceafa de porc intreaga pregatita timp de peste 10 ore in grill ceramic.

(mai mult…)

Petrecere la gratar Grill Champions Tour VII – Best of BBQ

Cea de a 7-a editie Grill Champions Tour s-a desfasurat pe terasa restaurantului Diplomat din cadrul complexului Clubul Diplomatilor din Bucuresti. Fata de editia anterioara din martie 2015, evenimentul de anul acesta a fost insotit de o vreme numai buna de o petrecere la gratar! Cele cateva saptamani de soare si vremea calda de dinainte de eveniment au trezit natura la viata astfel ca ambientul a fost de o culoare verde crud. Preparatele la gratar au fost cu atentie pregatite de cei 3 campioni, invitatii speciali Steve Westerby de la “The European All Star BBQ Team”, Camillo Tomanek alias Don Caruso BBQ si nu in ultimul rand Marco Greulich de la Don Marco’s BBQ prezentand meniul “Best of BBQ” constand in nu mai putin de 5 feluri la gratar. (mai mult…)