Seminar de gratare After Work Barbecue Sezonul III

0
587

Deschidem seria de evenimente After Work Barbecue Sezonul III, un seminar de gratare la care va asteptam cu entuziasm sa descoperim impreuna secretele barbecue-ului la CampingGrill.ro – magazinul de gratare din Bucuresti.

 

Va propunem sa participati la editiile Sezonului III After Work Barbecue, un seminar de gratare care isi propune sa dezvaluie cateva dintre secretele prepararii la gratar a coastelor (spare-ribs), a burgerilor, dar si a renumitului pulled-pork (porc sfasiat). Va promitem live-grilling pe PRIMO Ceramic Grills si gratare cu gaz OUTDOORCHEF, degustare de beri artizanale (craft beers), dar si relaxare si socializare. Iata si programul, iar bilete de participare puteti comanda aici:

 

Miercuri, 9 Mai seminar de gratare: After Work Barbecue, cu tematica RIBS & ANANAS, incepind cu ora 17.30, la CampingGrill.ro, bilete aici!

  • Ribs & Tips: pregatire / slow-cooking / glazurare s.a.
  • Ribs/coaste: preparate cu mix-ul de condimente Karibik
  • Coaste cu glazura de sos barbecue Pineapple
  • Afumare timp de 6 ore cu doage de Whisky SmokeWood
  • Desert inedit: Ananas cu chili la gratar si inghetata
  • Live-grilling pe PRIMO Ceramic Grills si gratare cu gaz OUTDOORCHEF.

Miercuri, 23 Mai, seminar de gratare: After Work Barbecue, cu tematica BURGERS & BANANA, incepind cu ora 17.30, la CampingGrill.ro, bilete aici!

  • Beef & Tips: pregatire / searing/ condimentare s.a.
  • Burgeri de vita preparati cu mix-ul de condimente Texas Rub
  • Burgeri de vita cu garnitura sos barbecue Jupan Gratarescu
  • Desert inedit: Banana cu ciocolata la gratar
  • Live-grilling pe PRIMO Ceramic Grills si gratare cu gaz OUTDOORCHEF.

Miercuri, 4 Iulie, seminar de gratare After Work Barbecue, cu tematica Pulled Pork, incepind cu ora 17.30, la CampingGrill.ro, bilete aici!

  • Pigs & Tips: pregatire / slow-cooking / glazurare s.a.
  • Pulled Pork Burger condimentat cu rub-uri Don Marco’s BBQ Pork Powder si Pig Wing
  • Pulled Pork Burger servit cu sos Jupan Gratarescu
  • Afumare timp de 10 ore cu doage de Whisky SmokeWood
  • American welcome: chicken wings si drumsticks preparate cu Pig Wing
  • Live-grilling pe PRIMO Ceramic Grills si gratare cu gaz OUTDOORCHEF.

Seminarul After Work BBQ include bauturi (cafea, ceai, apa minerala) iar la final, fiecare participant va primi din partea organizatorilor mix-ul de condimente Jupan Gratarescu, detalii aici.

 

Va rugam sa luati in considerare ca numarul participantilor este unul limitat iar rezervarile devin valabile imediat dupa achitarea taxei de participare. Membrii GrillSociety Club si grupurile de minim 4 persoane beneficiaza de  o reducere de 10%.

Seminar de gratare After Work Barbecue Sezonul III

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.