Categorie: Noutăți


Linia de condimente pentru gratar Don Marco’s BBQ

condimente gratar

Linia de condimente pentru gratar, in stil american, a producatorului german Don Marco’s BBQ devine, odata cu trecerea timpului, apreciata si recunoscuta chiar si in Romania. Daca pana acum mix-urile de condimente Cherry Bomb (pentru carne de vita si costite), Pig Wing (pentru pasare si porc) sau Mafia Coffee Rub (vanat si vita) au scris istorie in dezvoltarea culturii barbecue-ului in tara noastra, amestecuri de condimente noi precum KING CACAO sau JAMAICAN JERK impresioneaza prin aroma dulce sau iute si capacitate de fragezire a bucatii de carne.

(mai mult…)

Magazin de gratare cu showroom de prezentare: CampingGrill.ro-Your BBQ Shop

gratar_de_curte_OUTDOORCHEF_KENSINGTON _570C_campinggrill_640

CampingGrill.ro – magazin de gratare specializat, unic in Romania

CampingGrill.ro – Your BBQ Shop este mai mult decat un magazin de gratare online. Prezenta activa pe piata incepind cu anul 2007 in domeniul gratarelor performante cu gaz, carbune sau electrice, creste renumele marcii CampingGrill.ro de la an la an pentru calitate desavarsita, consultanta de specialitate si preturi corecte. Competenta specialistilor in domeniul barbecue, experienta de aproape 10 ani de activitate precum si cele peste 400 de produse din portofoliu fac din CampingGrill.ro un partener de incredere.

Toate produsele prezentate pe website sunt in proportie de 95% disponible in stoc pe tot parcursul anului. Suprafata de expunere de peste 150 mp din Bucuresti ofera peste 30 de modele de gratare expuse si colectii complete de accesorii si consumabile pentru gratar ale marcilor de gratare premium OUTDOORCHEF, Weber, Napoleon, Big Green Egg, Primo, BBQ Scout, Pro Q, SmokeWood, Don Marco’s BBQ, LooftLighter, CampChef si altele. (mai mult…)