Categorie: Noutăți


Training la gratar cu Don Marco

training gratar Don Marco's BBQ (4)

Ca in fiecare an sau, corect spus, ca la fiecare inceput de sezon a trebuit sa ne lasam “chinuiti” 😉 intr-un training la gratar cu si la Don Marco’s BBQ! Ha ha ha … cine nu s-ar lasa chinuit 2 zile intr-un ambient si centru de training la gratar atat de bine pus la punct cum putine mai sunt in lume? De aceasta data training-ul s-a concentrat pe cateva produse proprii si retete noi aplicate pe diverse gratare cu carbune … nu mai putin de 8 din care 4 gratare ceramice cu carbune PRIMO Oval 😉 .

(mai mult…)

Magazinul de gratare CampingGrill.ro implineste 10 ani

magazinul-de-gratare-campinggrill.ro

Incercand in fiecare sezon sa surprindem placut iubitorii de gratare cu diverse noutati si inovatii in domeniu, magazinul de gratare CampingGrill.ro a reusit sa ajunga la un deceniu de activitate pentru care va multumim tuturor: clienti, parteneri si prieteni care apreciati calitatea unui gratar „bine facut” si la propriu si la figurat ;-)!

Cu aceasta ocazie va promitem, ca in fiecare an, un sezon „incins” la gratar si va asiguram ca mai avem multe retete de incercat impreuna, condimente de testat, procedee de gatit la gratar de exersat, sfaturi de grilling de urmat si, nu in ultimul rand, muuuulte fripturi de … mancat! (mai mult…)

Linia de condimente pentru gratar Don Marco’s BBQ

condimente gratar

Linia de condimente pentru gratar, in stil american, a producatorului german Don Marco’s BBQ devine, odata cu trecerea timpului, apreciata si recunoscuta chiar si in Romania. Daca pana acum mix-urile de condimente Cherry Bomb (pentru carne de vita si costite), Pig Wing (pentru pasare si porc) sau Mafia Coffee Rub (vanat si vita) au scris istorie in dezvoltarea culturii barbecue-ului in tara noastra, amestecuri de condimente noi precum KING CACAO sau JAMAICAN JERK impresioneaza prin aroma dulce sau iute si capacitate de fragezire a bucatii de carne.

(mai mult…)