Cu Beefer in vizita la Adi Hadean – restaurant MEATic Bucuresti

Zilele trecute impreuna cu colegii de la CampingGrill.ro si cu recent sosita statie de frigere BEEFER One Pro 😉 i-am facut o vizita lui Adi Hadean la restaurantul sau MEATic din Bucuresti deschis din decembrie 2018 in cadrul Carnivale Food Market din Splaiul Unirii, cladirea Timpuri Noi.

In primul rand trebuie sa va spunem (asa cum ne-a povestit Adi) ca MEATic Bucuresti este un restaurant cu un concept diferit fata de “fratele” sau mai mare de la Oradea, restaurantul MEATic Oradea avand meniu a la carte. In Bucuresti avem un meniu diferit in fiecare zi, cu prepare live, in open kitchen, si “fara rezervari, fara retineri” (asa cum ii place lui Adi sa spuna) dar cele doua restaurante au totusi elemente in comun si in mod special viziunea lui Adi Hadean de a gati responsabil, cu ingrediente de calitate, cu gatit lent la foc deschis si fum, dupa retete traditionale.

 

statie-de-frigere-beefer-adi-hadean-meatic

Si exact asa ne-a si intampinat MEATic Bucuresti 😊. Cu o bucata intreaga, maturata, de antricot de vita “spanzurata” deasupra unui gratar cu jar ce ardea mocnit de ore bune, bucata ce urma a fi servita la cina “Tapas la jar si vin la pahar” 😊 alaturi de creveti surf & turf. Foarte frumoasa denumirea cinelor la MEATic Bucuresti si mai mult ca sigur si preparatele servite alaturi de un pahar de vin bun sunt pe masura.

Iar statia noastra de frigere BEEFER One Pro avea sa fie provocata de Adi cu o felie groasa de ribeye, maturata in coaja de ceara de albine. Asa ca ne-am pus pe treaba si dupa ce am incins BEEFER-ul bine, am asezat bucata pe gratar si am admirat cum in cateva minute s-a format o crusta crocanta. Toata treaba a durat vreo 4-5 min. iar pozele si video-ul vorbesc de la sine despre cum a iesit steak-ul. Si putem spune ca ne-am tinut si de sloganul BEEFER: Beef it or leave it! 😊

 

statie-de-frigere-beefer-one-pro

 

Chiar daca in meniul actual al MEATic Bucuresti steak-urile de vita mai au de asteptat, noi ne-am propus sa revenim pentru acel surf & turf de la “Tapas la jar si vin la pahar” ceea ce va recomandam si voua cu mare drag 😊.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *