Categorie: Invitați


Live Barbecue Cooking cu Marius Tudosiei

Sa ne bucuram de Live Barbecue Cooking cu Marius Tudosiei!

 

Daca-l intrebi pe Marius cum s-ar descrie intr-o singura fraza avand in vedere multitudinea de proiecte minunate in care este implicat activ, atunci probabil ca: “hard working <<bacan>> de cand s-a nascut” ar fi o prezentare reprezentativa la fel ca moto-ul: “Iubesc mancarea buna, gatesc de placere, ma implic din convingere!“ ce l-a calauzit in tot ceea ce intreprinde zi de zi, in fiecare saptamana indiferent daca este vorba de Bacania Veche, The Charity Shop-ul din zona Pipera sau de emisiunea “Sanatatea in Bucate” de la Digi 24. (mai mult…)

Barbecue cu Adi Hadean: mancam, invatam si ne distram…pe acoperis!

Ne bucuram sa va prezentam, la inceput de sezon, o serie de evenimente barbecue cu Adi Hadean, evenimente high-class sustinute chiar de Adi Hadean (cunoscutul chef roman, iubitor al gastronomiei, pasionat de gatit in aer liber si multe altele). Aflat la a 2-a editie, Rooftop BBQ cu Adi Hadean este mai mult decat un seminar despre gatit la gratar fiind vorba, in esenta, de o seara de socializare la un curs despre carnea pregatita pentru gratar.

 

Cum o alegem, care sunt diferentele dintre carnea maturata si cea proaspata, cum o preparam efectiv la grill in functie de marime si tip? Pe toate le aflam la un barbecue cu Adi Hadean. (mai mult…)

Interviu Wolfgang Otto: Primul somelier de carne

Wolfgang Otto: Primul somelier de carne

Pasiunea sa pentru carnea de buna calitate l-a transformat pe Wolfgang Otto (44 ani) din economist in …. somelier de carne. Alaturi de cei 2 frati ai sai, Stephan si Michael, Wolfgang conduce cel mai rafinat comerciant de carne din Germania, si nu numai, firma OTTO Gourmet, infiintata in 2004 despre care v-am mai povestit aici si aici.

La o discutie lejera, la mic dejun, Wolfgang Otto a acordat un scurt interviu revistei ORIGINAL, publicatie a firmei Weber Grills, iar inceputul a fost cat se poate de incitant:

(mai mult…)

Interviu cu Grill Ueli, colaborator OUTDOORCHEF

De cand colaborati cu OUTDOORCHEF si cum a avut loc prima intalnire?

Colaborarea mea cu OUTDOORCHEF a inceput in 1997. Primele actiuni comune, cum ar fi cursuri de gatit la gratar, evenimente de presa etc. au fost sporadice insa de aproape 7 ani tin cursuri de gatit la grill in colaborare excelenta cu OUTDOORCHEF. Fostul proprietar al OUTDOORCHEF – Robert van de Ven -m-a intrebat daca as avea timp si mi-ar face placere sa incerc un sistem nou de gratar, grill-ul sferic cu gaz cu acest concept unic al palniei, anti-aprindere grasimi. Acesta m-a fascinat pur si simplu si de atunci lucrez cu si pentru acest produs.

(mai mult…)

Don Caruso si Don Marco invitaţi la cea de-a doua ediţie Grill Champions Tour Winter Grilling

Grill Champions Tour este primul eveniment profesionist din România dedicat outdoor cooking-ului. Cea de-a doua ediţie Grill Champions Tour are loc sâmbată, 26 noiembrie, în Bucureşti şi va avea ca temă principală barbecue-ul pregatit iarna.

În cadrul celei de-a doua ediţii, invitaţii vor fi doi campioni la barbecue, de origine germană, posesori a numeroase titluri obţinute la competiţii de grilling şi barbecue atât ca amatori, cât şi ca profesionişti – Camillo „Don Caruso” Tomanek – protagonistul primei ediţii, desfasurată în luna martie a acestui an şi „Don Marco” Greulich – vicecampion mondial în cadrul World Barbecue Championship 2011. (mai mult…)