“Grilling, broiling, barbecuing – whatever you want to call it – is an art, not just a matter of building a pyre and throwing on a piece of meat as a sacrifice to the gods of the stomach.” –...
"Grilling takes the formality out of entertaining. Everyone wants to get involved." (Bobby Flay) Acelasi Bobby Flay ne ajuta sa completam puzzle-ul cu imaginea pe care o avem despre gatitul in aer liber. Suntem deja pasionati de asa ceva, dar...
Grill Champions Tour este primul eveniment profesionist din România dedicat outdoor cooking-ului. Cea de-a doua ediţie Grill Champions Tour are loc sâmbată, 26 noiembrie, în Bucureşti şi va avea ca temă principală barbecue-ul pregatit iarna. În cadrul celei de-a doua...
Ne bucuram sa va prezentam, la inceput de sezon, o serie de evenimente barbecue cu Adi Hadean, evenimente high-class sustinute chiar de Adi Hadean (cunoscutul chef roman, iubitor al gastronomiei, pasionat de gatit in aer liber si multe altele)....
Sa ne bucuram de Live Barbecue Cooking cu Marius Tudosiei!   Daca-l intrebi pe Marius cum s-ar descrie intr-o singura fraza avand in vedere multitudinea de proiecte minunate in care este implicat activ, atunci probabil ca: “hard working <<bacan>> de cand...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri