Dan Silviu Boerescu l-a intervievat pe Don Caruso in cadrul Grill Champions Tour,  in timp ce acesta pregatea delicioasa ceafa de porc marinata in stil jamaican la grill-ul afumatoare Big Green Egg. In cadrul Grill Champions Tour desfasurat la sfarsitul...
Zilele trecute am fost invitati la o petrecere privata (din acest motiv nu putem sa va destainuim toate detaliile, dar ne puteti crede pe cuvant 😊) unde organizatorii au conceput intregul eveniment in jurul unui concurs la gratar intre...
Wolfgang Otto: Primul somelier de carne Pasiunea sa pentru carnea de buna calitate l-a transformat pe Wolfgang Otto (44 ani) din economist in .... somelier de carne. Alaturi de cei 2 frati ai sai, Stephan si Michael, Wolfgang conduce...
"Grilling takes the formality out of entertaining. Everyone wants to get involved." (Bobby Flay) Acelasi Bobby Flay ne ajuta sa completam puzzle-ul cu imaginea pe care o avem despre gatitul in aer liber. Suntem deja pasionati de asa ceva, dar...
Dupa vizita sa in Romania, Don Caruso povesteste pe blog-ul sau despre experientele sale in Bucuresti, despre intamplari si oameni cunoscuti aici dar mai ales impartaseste impresii si experiente culinare. Despre bistro-ul Violeta’s Vintage Kitchen noi am mai scris...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri