Ne bucuram sa va prezentam, la inceput de sezon, o serie de evenimente barbecue cu Adi Hadean, evenimente high-class sustinute chiar de Adi Hadean (cunoscutul chef roman, iubitor al gastronomiei, pasionat de gatit in aer liber si multe altele)....
Sa ne bucuram de Live Barbecue Cooking cu Marius Tudosiei!   Daca-l intrebi pe Marius cum s-ar descrie intr-o singura fraza avand in vedere multitudinea de proiecte minunate in care este implicat activ, atunci probabil ca: “hard working <<bacan>> de cand...
Zilele trecute am fost invitati la o petrecere privata (din acest motiv nu putem sa va destainuim toate detaliile, dar ne puteti crede pe cuvant 😊) unde organizatorii au conceput intregul eveniment in jurul unui concurs la gratar intre...
Wolfgang Otto: Primul somelier de carne Pasiunea sa pentru carnea de buna calitate l-a transformat pe Wolfgang Otto (44 ani) din economist in .... somelier de carne. Alaturi de cei 2 frati ai sai, Stephan si Michael, Wolfgang conduce...
Dan-Siviu Boerescu In prezent project manager al primului site de lifestyle culinar din Romania www.bucatarescu.ro , Dan-Silviu Boerescu este fost realizator al emisiunii tv Anatomia Gustului si autor a peste 20 volume dedicate artei culinare, intre care cele trei editii...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri