“Grilling means good times, good friends, and hopefully, great food.” (Bobby Flay, celebrity chef) Pare foarte la indemana sa gandim precum Bobby Flay, unul din cei mai cunoscuti bucatari de origine americana, nu-i asa? Cu toate acestea, cati dintre noi sunt...
“Grilling, broiling, barbecuing – whatever you want to call it – is an art, not just a matter of building a pyre and throwing on a piece of meat as a sacrifice to the gods of the stomach.” –...
Camillo "DonCaruso" Tomanek, campionul de origine germană al anului 2010 la barbecue şi posesor a numeroase titluri de campion mondial amator şi profesionist la grill-ing & barbecue-ing în ultimii trei ani (2008-2010), vine în România la invitaţia GrillSociety.ro, pentru...
"Grilling takes the formality out of entertaining. Everyone wants to get involved." (Bobby Flay) Acelasi Bobby Flay ne ajuta sa completam puzzle-ul cu imaginea pe care o avem despre gatitul in aer liber. Suntem deja pasionati de asa ceva, dar...
Dan Silviu Boerescu l-a intervievat pe Don Caruso in cadrul Grill Champions Tour,  in timp ce acesta pregatea delicioasa ceafa de porc marinata in stil jamaican la grill-ul afumatoare Big Green Egg. In cadrul Grill Champions Tour desfasurat la sfarsitul...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri