Don Caruso, campionul german al barbecue cooking-ului, vine în Bucureşti la prima ediţie “Grill Champions Tour”, organizată de GrillSociety.ro

0
396

Camillo „DonCaruso” Tomanek, campionul de origine germană al anului 2010 la barbecue şi posesor a numeroase titluri de campion mondial amator şi profesionist la grill-ing & barbecue-ing în ultimii trei ani (2008-2010), vine în România la invitaţia GrillSociety.ro, pentru prima ediţie a Grill Champions Tour. Grill Champions Tour, primul eveniment profesionist dedicat artei gatitului în stil american (bine-cunoscutul barbecue)  va avea loc pe 25 martie în Bucureşti şi îşi propune să aducă periodic în România specialişti de calibru mondial. Primul dintre ei este germanul Camillo Tomanek, unul dintre cei mai vestiţi campioni ai concursurilor mondiale de Barbecue, Grill & co.

Camillo Tomanek, cunoscut în branşă sub pseudonimul Don Caruso, şi-a construit renumele de specialist barbecue din pasiune, fondând, împreună cu alţi împătimiţi ai grilling-ului, echipa de amatori “TB & The BBQ-Scouts”.  Împreună cu aceştia a câştigat importante concursuri locale şi regionale, obţinând, de-a lungul timpului, titluri importante precum: Campion mondial la barbecue (World Barbecue Champion 2008), Campion al profesioniştilor germani de barbecue în 2009, după ce în 2007 şi 2008  a câştigat în Germania titlurile de campion între amatori la această categorie. În 2010, Don Caruso a câştigat titlul de campion olandez împreuna cu echipa “The Barbecue Palast”, iar în prezent activează într-o nouă echipă intitulată “European All Star BBQ Team”, alături de bucătari din Germania, Olanda, Norvegia şi Danemarca.

Don Caruso, unul dintre primii specialişti al barbecue-ului recunoscut la nivel mondial, invitat de GrillSociety.ro să participe la Grill Champions Tour, va transpune în realitate, în cadrul cooking show-ului care va avea loc pe 25 martie, o selecţie a reţetelor cu care a câştigat cele mai importante premii din palmares, care vor fi făcute publice curând, organizatorii pregătind o serie de surprinze speciale pentru pasionaţii de gătit în aer liber din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.