Black Friday la CampingGrill.ro

A mai trecut un sezon in care am incins gratarele in mod civilizat, am raspuns provocarilor de a gati in stil american, european, dar si romanesc. In acest an ne-am bucurat alaturi de CampingGrill.ro – Your BBQ Shop de tot ce inseamna gatitul la gratar in aer liber. Iata ca a venit din nou timpul unui Black Friday la CampingGrill.ro: anul acesta se intampla Vineri 24 Noiembrie 2017, in prima zi de vineri dupa Ziua Recunostintei, conform traditiei – sa-i spunem The Original Black Barbecue Friday 😉 !

 

(mai mult…)

Friptura de strut la gratar

Friptura de strut poate fi o alegere foarte buna pentru o cina lejera deoarece carnea de strut, cu structura similara carnii de vita, are un gust fin, deosebit. De asemenea trebuie avut in vedere ca este o carne bogata in proteine, acizi grasi Omega 3,6,9, foarte putine grasimi, dar si alte elemente benefice. Pe scurt, friptura de strut este o carne foarte sanatoasa, gustoasa si usor digerabila ce o recomanda pentru cina. (mai mult…)

Ultimul racnet in materie de manusi termorezistente gratar

Bine-cunoscut publicului din Romania datorita seriei de evenimente Grill Champions Tour (si nu numai 😉 ), DonCaruso in colaborare cu firma germana SEIZ a lansat o pereche de manusi termorezistente gratar, ce se doreste a fi ultimul racnet in domeniu datorita conceptului de produs, calitatii fabricatiei si nu in ultimul rand al materialelor folosite. Dar cel mai bine il lasam pe Don Caruso sa va prezinte manusile: (mai mult…)