Categorie: Pasăre


Piept de rata asiatic pe placa de sare si glazura portocale-habanero

Cateodata sa prepari un piept de rata intreg poate fi o provocare.

 

Desi este considerat un preparat nobil, nu multi se incumenta sa il pregateasca la gratar retinuti fiind de textura carnii si de grasimea specifica a pieptului de rata. Vom incerca o reteta simpla de piept de rata in stil asiatic pe placa de sare si glazura de portocale-habanero, preparat la gratar, si vom vedea cum toate provocarile, o data depasite, nu aduc decat satisfactii culinare 🙂 :

 

Ingrediente piept de rata asiatic pe placa de sare si glazura portocale-habanero: (mai mult…)

Pulpe de pui la gratar si cartofi in crusta de sare

Aromele la gratar sunt considerate „parfumul” verii. Cand razbate de pe terasa, balcon sau din gradina aroma de barbecue ne apuca instantaneu dorinta de un „copanel” de pui, o bucata de friptura sau de un cartof copt la gratar. Aici, in aceasta comunitate, toti apreciem aroma, diversitatea si sanatatea la gratar. Asadar, let’s grill: pulpe de pui la gratar si cartofi in crusta de sare cu sos de smantana, ceapa rosie si limeta! (mai mult…)

Ciocanele la gratar in stil caraibian

Unul dintre preparatele care a facut furori la Grill Champions Tour VI – Meniu Caraibian – a fost ciocanele la gratar, clasicele pulpe de pui, preparate la gratar in stil caraibian si glazurate cu un sos din marmelada de caise si rom. Dar iata secretele acestui preparat la gratar, usor si rapid, cunoscut si sub denumirea de ciocanele la gratar caraibiene pentru petreceri reusite de weekend:

 

Ingrediente ciocanele la gratar in stil caraibian:

(mai mult…)