Categorie: Pasăre


Paella cu pui la grill

Ingrediente reteta paella cu pui la grill pentru 4 persoane:

  • 4 linguri ulei de masline
  • 4  pulpe inferioare de pui
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2 cepe mijlocii, maruntite
  • 4 catei de usturoi, striviti
  • 200 g orez cu bobul rotund
  • firicele de sofran
  • 200 ml supa
  • 1/2 linguri piri piri (ardei iuti aromati, africani)
  • 1 kg midii
  • 100 ml vin alb
  • 6 rosii
  • 2 ardei rosii iuti / grasi
  • 4 felii peste drac de mare (unditar)
  • 8 creveti / garnele
  • felii de lamaie

(mai mult…)

Piept de rata pe placa de cedru: Reteta de la Grill Champions Tour II

Va prezentam o reteta pentru un piept de rata pe placa de cedru, retata transpusa in realitate la gratar, la Grill Champion Tour II.

 

Astfel avem urmatoarele ingrediente pentru un piept de rata pe placa de cedru reusit:

Taiati pielea pieptului de rata cu un cutit ascutit, dar fara sa ajungeti la stratul de carne.
Condimentati cu mix-ul de condimente naturale Don Marco’s Pig Wing insa doar partea cu carne si frecati cateva minute pentru a acoperi intreaga suprafata. Lasati cel putin 1 ora la marinat.

 

(mai mult…)

Curcan afumat preparat la cuptorul Big Green Egg

Odată ce veti încerca acesta reteta de preparare a unui curcan afumat, veţi fi de acord ca nimic nu face o treabă mai bună de coacere a carnii decât gratarul ceramic autentic. Curcanul are o aroma subtila de fum, carnea nu se usuca, ramane umeda, fiind  deosebit de suculentă. Dacă preferaţi o aromă de fum mai pregnanta, se adaugă mai multe lemnisoare sau chips-uri pentru afumare treptat, in timpul gătitului la grill. Acest mod de a prepara carnea de curcan afumat ar fi grozav mai ales cand sunteti acasa, in vacanţa, cand aveti timp sa va rasfatati şi puteţi utiliza restul carnii pentru a face sandwich-uri minunate in zilele urmatoare.

 

Ingrediente curcan afumat:

(mai mult…)