In ultima vreme, tot mai multi prieteni, printre care si Alexandra, ne-au povestit cat de gustoasa este carnea de prepelita si cum au preparat ei aceste pasari mici. Atata pofta si curiozitate ni s-a facut incat cu prima ocazie...
Unul dintre preparatele care a facut furori la Grill Champions Tour VI - Meniu Caraibian - a fost ciocanele la gratar, clasicele pulpe de pui, preparate la gratar in stil caraibian si glazurate cu un sos din marmelada de...
Unul dintre cele mai interesante preparate la gratar ramane un piept de rata, afumat pe placa de cedru si cu glazura de sirop de artar. Despre modul cum se prepara aceasta delicatesa am scris aici! Daca sunteti in cautarea...
Odata cu venirea toamnei parca tot mai mult ne dorim sa mai profitam de cateva zile cu soare la gratar si mai ales daca avem in plan si ceva pentru afumat :-) cum ar fi de exemplu un curcan...
Va propunem o reteta usoara si inedita de a prepara pieptul de pui la gratar si anume piept de pui umplut cu mozarella si busuioc!   Ingrediente piept de pui umplut: piept de pui, dezosat si fara piele; mozarella; busuioc; rosii...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri