Odată ce veti încerca acesta reteta de preparare a unui curcan afumat, veţi fi de acord ca nimic nu face o treabă mai bună de coacere a carnii decât gratarul ceramic autentic. Curcanul are o aroma subtila de fum,...
Va prezentam o reteta pentru un piept de rata pe placa de cedru, retata transpusa in realitate la gratar, la Grill Champion Tour II.
Astfel avem urmatoarele ingrediente pentru un piept de rata pe placa de cedru reusit:
2 buc....
Cateodata sa prepari un piept de rata intreg poate fi o provocare.
Desi este considerat un preparat nobil, nu multi se incumenta sa il pregateasca la gratar retinuti fiind de textura carnii si de grasimea specifica a pieptului de rata....
Va propunem o reteta usoara si inedita de a prepara pieptul de pui la gratar si anume piept de pui umplut cu mozarella si busuioc!
Ingrediente piept de pui umplut:
piept de pui, dezosat si fara piele;
mozarella;
busuioc;
rosii...
Aromele la gratar sunt considerate "parfumul" verii. Cand razbate de pe terasa, balcon sau din gradina aroma de barbecue ne apuca instantaneu dorinta de un "copanel" de pui, o bucata de friptura sau de un cartof copt la gratar....




