Aromele la gratar sunt considerate "parfumul" verii. Cand razbate de pe terasa, balcon sau din gradina aroma de barbecue ne apuca instantaneu dorinta de un "copanel" de pui, o bucata de friptura sau de un cartof copt la gratar....
Suntem cu totii fani ai placintelor, de toate tipurile, fie ca sunt servite ca desert sau ca fel principal. Umpluta cu bucati suculente si fragede de piept de curcan prajit si ciuperci salbatice, aceasta reteta de placinta de curcan...
Piept de pui la gratar cu dulceata de cirese pregatit la Grill Champions Tour cunoscut sub numele de scena: Cherry Bomb Chicken!
Ingrediente piept de pui la gratar Cherry Bomb Chicken:
2 buc. jumatati de piept de pui
1 lingura...
Va propunem o reteta usoara si inedita de a prepara pieptul de pui la gratar si anume piept de pui umplut cu mozarella si busuioc!
Ingrediente piept de pui umplut:
piept de pui, dezosat si fara piele;
mozarella;
busuioc;
rosii...
In ultima vreme, tot mai multi prieteni, printre care si Alexandra, ne-au povestit cat de gustoasa este carnea de prepelita si cum au preparat ei aceste pasari mici. Atata pofta si curiozitate ni s-a facut incat cu prima ocazie...