In ultima vreme, tot mai multi prieteni, printre care si Alexandra, ne-au povestit cat de gustoasa este carnea de prepelita si cum au preparat ei aceste pasari mici. Atata pofta si curiozitate ni s-a facut incat cu prima ocazie...
Aromele la gratar sunt considerate "parfumul" verii. Cand razbate de pe terasa, balcon sau din gradina aroma de barbecue ne apuca instantaneu dorinta de un "copanel" de pui, o bucata de friptura sau de un cartof copt la gratar....
Cateodata sa prepari un piept de rata intreg poate fi o provocare.   Desi este considerat un preparat nobil, nu multi se incumenta sa il pregateasca la gratar retinuti fiind de textura carnii si de grasimea specifica a pieptului de rata....
Unul dintre cele mai interesante preparate la gratar ramane un piept de rata, afumat pe placa de cedru si cu glazura de sirop de artar. Despre modul cum se prepara aceasta delicatesa am scris aici! Daca sunteti in cautarea...
Deseori, cand mergem seara spre casa, ne amintim ca frigiderul este gol si ca cina devine o problema daca nu oprim la unul din magazinele din drum. Asa ca ne dorim si ceva rapid dar totusi special. De curand...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri