Odată ce veti încerca acesta reteta de preparare a unui curcan afumat, veţi fi de acord ca nimic nu face o treabă mai bună de coacere a carnii decât gratarul ceramic autentic. Curcanul are o aroma subtila de fum,...
Printre retetele pregatite de Don Caruso la Grill Champions Tour a fost si o delicioasa rulada de pui preparata la grill-ul cu gaz.
Pentru ca invitatii s-au aratat foarte impresionati de rulada de pui la gratar, Don Caruso ne-a oferit si...
Aromele la gratar sunt considerate "parfumul" verii. Cand razbate de pe terasa, balcon sau din gradina aroma de barbecue ne apuca instantaneu dorinta de un "copanel" de pui, o bucata de friptura sau de un cartof copt la gratar....
Deseori, cand mergem seara spre casa, ne amintim ca frigiderul este gol si ca cina devine o problema daca nu oprim la unul din magazinele din drum. Asa ca ne dorim si ceva rapid dar totusi special. De curand...
Va propunem o reteta usoara si inedita de a prepara pieptul de pui la gratar si anume piept de pui umplut cu mozarella si busuioc!
Ingrediente piept de pui umplut:
piept de pui, dezosat si fara piele;
mozarella;
busuioc;
rosii...




