Odată ce veti încerca acesta reteta de preparare a unui curcan afumat, veţi fi de acord ca nimic nu face o treabă mai bună de coacere a carnii decât gratarul ceramic autentic. Curcanul are o aroma subtila de fum,...
Cateodata sa prepari un piept de rata intreg poate fi o provocare.
Desi este considerat un preparat nobil, nu multi se incumenta sa il pregateasca la gratar retinuti fiind de textura carnii si de grasimea specifica a pieptului de rata....
Unul dintre preparatele care a facut furori la Grill Champions Tour VI - Meniu Caraibian - a fost ciocanele la gratar, clasicele pulpe de pui, preparate la gratar in stil caraibian si glazurate cu un sos din marmelada de...
Ingrediente reteta paella cu pui la grill pentru 4 persoane:
4 linguri ulei de masline
4 pulpe inferioare de pui
sare
piper proaspat macinat
2 cepe mijlocii, maruntite
4 catei de usturoi, striviti
200 g orez cu bobul rotund
firicele de sofran
200 ml supa
1/2 linguri piri piri...
In ultima vreme, tot mai multi prieteni, printre care si Alexandra, ne-au povestit cat de gustoasa este carnea de prepelita si cum au preparat ei aceste pasari mici. Atata pofta si curiozitate ni s-a facut incat cu prima ocazie...