Unul dintre cele mai interesante preparate la gratar ramane un piept de rata, afumat pe placa de cedru si cu glazura de sirop de artar. Despre modul cum se prepara aceasta delicatesa am scris aici! Daca sunteti in cautarea...
Cateodata sa prepari un piept de rata intreg poate fi o provocare.
Desi este considerat un preparat nobil, nu multi se incumenta sa il pregateasca la gratar retinuti fiind de textura carnii si de grasimea specifica a pieptului de rata....
Suntem cu totii fani ai placintelor, de toate tipurile, fie ca sunt servite ca desert sau ca fel principal. Umpluta cu bucati suculente si fragede de piept de curcan prajit si ciuperci salbatice, aceasta reteta de placinta de curcan...
Sarbatorile se apropie cu pasi repezi si toata lumea se pregateste intens pentru a stabili un meniu deosebit pentru masa de Craciun. Asadar, va sugeram sa incercati gasca umpluta la gratar, care va face cu siguranta, deliciul mesei de...
Aceasta supa de pui barbecue este o combinatie de tocana Brunswick si supa clasica. Este un adevarat deliciu culinar si ar trebui incercata de toti gurmanzii.
Ingrediente:
14 felii de bacon afumat
4 linguri de condiment pentru grill
jumatate de kg de rosii...