Unde se bea un vin bun e musai sa existe si bucate alese…

0
452

…spune o vorba veche din popor! Asa ca, ne-am adunat la GoodWine, la World Trade Center, unde – in prima sambata cu adevarat insorita din acest an – Dan-Silviu Boerescu, ne-a pregatit pe Big Green Egg niste frigarui din muschiulet de vita, tinute in bait pregatit cu o saptamana inainte si aromate cu Dizzy Pig, condimente naturale de exceptie. Cei prezenti stiu exact despre ce vorbim, mai precis au degustat la fata locului cu un pahar – doua de vin Corcova si o salata eisberg peste 150 de frigarui  preparate in maxim o ora  pe grill-ul ceramic Big Green Egg. Vinuri alese, preparate fine, oameni de seama…mai departe pozele vorbesc de la sine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.