Bobby Flay – gatitul in aer liber este o sursa de divertisment

0
379

„Grilling takes the formality out of entertaining. Everyone wants to get involved.” (Bobby Flay)

Acelasi Bobby Flay ne ajuta sa completam puzzle-ul cu imaginea pe care o avem despre gatitul in aer liber. Suntem deja pasionati de asa ceva, dar o perspectiva noua e binevenita oricand. Ne regasim in vorbele maestrului american si speram ca nu suntem singurii de pe aici.Poate, daca am face un minimum de efort si ne-am gandi la grilling ca o simpla alternativa de a gati, am reusi sa marim cercul iubitorilor de outdoor cooking. E adevarat, nu de putine ori se intampla ca oamenii sa nu fie deloc increzatori intr-o asemenea activitate. Motive sunt din plin: li se poate parea stresant, fara rost, risipitor, oricum numai frumos nu. In acelasi timp, trebuie sa recunoastem ca o asemenea opinie este un pic exagerata, nu-i asa?

Cititi inca o data cuvintele lui Flay. E uimitor cata simplitate si cata istetime se regasesc in cele doua propozitii. Da, suntem perfect de acord: gatitul in aer liber e una din formele cele mai frumoase de entertaining. Presupune educatie culinara, socializare, dezvoltare si multa voie buna. E contextul potrivit pentru a ne detasa de zumzetul cotidian si de a ne bucura de natura si mancare in egala masura.

Faptul ca toata lumea vrea sa participe activ la o asemenea imprejurare nu e o noutate. Cine ar sta pe margine si ar privi plictisit cum lumea se pregateste de zor in jurul grill-ului? Discutiile, sfaturile spuse cu voce tare sau dimpotriva, soptite, precum si atmosfera degajata conduc catre veselie si relaxare. Iar de cele din urma are nevoie fiecare dintre noi.

Voi ce parere aveti despre gatitul in aer liber? Este o sursa de divertisment?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.