Yes, Sir..I can boogie!

0
376

Ne-am dat seama tot mai mult ca outdoor cooking-ul este la indemana oricui. E o activitate care poate fi practicata cu spor in orice familie, in conditiile in care exista un pic de deschidere si vointa. E adevarat ca necesita anumite echipamente, insa nu asta e problema. Mai degraba e un pretext dupa care ne ascundem si care ne-a intrat cumva in reflex. E un soi de tic verbal la care facem apel cu fiecare ocazie.

De fapt, totul tine de comoditate, de pastrarea zonei de comfort, pe care o adoram. E locul caldut in care ne place sa stam si care ne ofera o anumita siguranta. De ce am vrea sa distrugem magia? Ei bine, pentru ca orice depasire a unor limite atrage dupa sine o multime de avantaje. Pana la urma, toate experientele prin care trecem ne contureaza personalitatea si ne ajuta sa fim cine suntem.

Din acest motiv (ar mai fi si altele), gatitul in aer liber trebuie inteles ca o provocare si nimic mai mult. Multi iubitori de outdoor cooking considera ca aceasta activitate este asemanatoare cu cea a unei orchestre. Da, da, ati citit bine. La fel cum un dirijor trebuie sa armonizeze cat mai bine o varietate de instrumente, sa le ghideze ritmurile in directia potrivita, la fel se intampla si cu cei care gatesc la diferite tipuri de grill. Ei trebuie sa gaseasca un echilbru intre preparate, arome, caldura, astfel incat rezultatul sa fie de-a dreptul savuros. Amandoi sunt reprezentantii de seama in cadrul unor categorii diferita de cultura: muzicala, respectiv gastronomica.

Asadar, suntem siguri ca celebrele cuvinte din titlu se potrivesc si in cazul vostru. Tot ce trebuie sa faceti e sa fiti putin mai curajosi. Daca primul pas e corect, dar mai ales hotarat, lucrurile se vor imbunatati de la sine.

Cine vrea sa “boogie” primul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.