Interviu Don Caruso de Dan Silviu Boerescu

0
358

Dan Silviu Boerescu l-a intervievat pe Don Caruso in cadrul Grill Champions Tour,  in timp ce acesta pregatea delicioasa ceafa de porc marinata in stil jamaican la grill-ul afumatoare Big Green Egg.

In cadrul Grill Champions Tour desfasurat la sfarsitul lunii martie si organizat de GrillSociety.ro, campionul mondial la barbecue le-a oferit invitatilor sfaturi si a dezvaluit cateva dintre secretele sale de pregatire a unui meniu complet la gratar.

Tips & tricks de la Don Caruso:

 

– tineti chips-urile de lemn aromate timp de 30 de minute scufundate in apa inainte de a le pune in foc tocmai pentru a obtine mai mult fum de culoare alba, abur aromat provenit de la lemnisoarele imbibate cu apa;

– fumul ofera fiecarui tip de carne o aroma aparte. In functie de tipul de carne preparat la gratar exista lemnisoare cu aroma de cires, mar sau whisky;

– nu va temeti sa combinati condimente dulci si sarate – asa veti obtine o savoare deosebita. Un iz dulce-acrisor, o aroma amaruie sau de ce nu ducle-intepatoare, picanta, fac deliciul oricarei seri petrecuta in gradina la grill.

In plus ne-a vorbit si de celelalte pasiuni ale sale:  fotbalul si trabucurile.

Sursa: Bucatarescu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.