Partenerul CampingGrill.ro, Dan Silviu Boerescu, este invitat la cea mai mare conventie de barbecue din Europa - Big Green Egg Member Day Party. Evenimentul are loc pe data de 19 iunie si este organizat de EggSociety din Olanda, cel...
Wolfgang Otto: Primul somelier de carne
Pasiunea sa pentru carnea de buna calitate l-a transformat pe Wolfgang Otto (44 ani) din economist in .... somelier de carne. Alaturi de cei 2 frati ai sai, Stephan si Michael, Wolfgang conduce...
Dupa vizita sa in Romania, Don Caruso povesteste pe blog-ul sau despre experientele sale in Bucuresti, despre intamplari si oameni cunoscuti aici dar mai ales impartaseste impresii si experiente culinare. Despre bistro-ul Violeta’s Vintage Kitchen noi am mai scris...
Sa ne bucuram de Live Barbecue Cooking cu Marius Tudosiei!
Daca-l intrebi pe Marius cum s-ar descrie intr-o singura fraza avand in vedere multitudinea de proiecte minunate in care este implicat activ, atunci probabil ca: “hard working <<bacan>> de cand...
De cand colaborati cu OUTDOORCHEF si cum a avut loc prima intalnire?
Colaborarea mea cu OUTDOORCHEF a inceput in 1997. Primele actiuni comune, cum ar fi cursuri de gatit la gratar, evenimente de presa etc. au fost sporadice insa de...