Prima editie Grill Champions Tour a vrut sa demonstreze ca gatitul in aer liber reprezinta mai mult decat sa pregatesti niste mici si sa produci mult fum:  lectia de barbecue mult-dorita! Don Caruso ne-a oferit o adevarata lectie cu preparatele...
“Grilling means good times, good friends, and hopefully, great food.” (Bobby Flay, celebrity chef) Pare foarte la indemana sa gandim precum Bobby Flay, unul din cei mai cunoscuti bucatari de origine americana, nu-i asa? Cu toate acestea, cati dintre noi sunt...
Ne bucuram sa va prezentam, la inceput de sezon, o serie de evenimente barbecue cu Adi Hadean, evenimente high-class sustinute chiar de Adi Hadean (cunoscutul chef roman, iubitor al gastronomiei, pasionat de gatit in aer liber si multe altele)....
De cand colaborati cu OUTDOORCHEF si cum a avut loc prima intalnire? Colaborarea mea cu OUTDOORCHEF a inceput in 1997. Primele actiuni comune, cum ar fi cursuri de gatit la gratar, evenimente de presa etc. au fost sporadice insa de...
“Grilling, broiling, barbecuing – whatever you want to call it – is an art, not just a matter of building a pyre and throwing on a piece of meat as a sacrifice to the gods of the stomach.” –...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri