Wolfgang Otto: Primul somelier de carne
Pasiunea sa pentru carnea de buna calitate l-a transformat pe Wolfgang Otto (44 ani) din economist in .... somelier de carne. Alaturi de cei 2 frati ai sai, Stephan si Michael, Wolfgang conduce...
Prima editie Grill Champions Tour a vrut sa demonstreze ca gatitul in aer liber reprezinta mai mult decat sa pregatesti niste mici si sa produci mult fum: lectia de barbecue mult-dorita!
Don Caruso ne-a oferit o adevarata lectie cu preparatele...
Zilele trecute am fost invitati la o petrecere privata (din acest motiv nu putem sa va destainuim toate detaliile, dar ne puteti crede pe cuvant 😊) unde organizatorii au conceput intregul eveniment in jurul unui concurs la gratar intre...
De cand colaborati cu OUTDOORCHEF si cum a avut loc prima intalnire?
Colaborarea mea cu OUTDOORCHEF a inceput in 1997. Primele actiuni comune, cum ar fi cursuri de gatit la gratar, evenimente de presa etc. au fost sporadice insa de...
Ne bucuram sa va prezentam, la inceput de sezon, o serie de evenimente barbecue cu Adi Hadean, evenimente high-class sustinute chiar de Adi Hadean (cunoscutul chef roman, iubitor al gastronomiei, pasionat de gatit in aer liber si multe altele)....