Dan Silviu Boerescu prezent la Big Green Egg Member Day Party

0
500

Partenerul CampingGrill.ro, Dan Silviu Boerescu, este invitat la cea mai mare conventie de barbecue din Europa – Big Green Egg Member Day Party. Evenimentul are loc pe data de 19 iunie si este organizat de EggSociety din Olanda, cel mai mare fun club grill, cuptor si smoker  Big Green Egg din Europa.

Big Green Egg Member Day Party este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate pasionatilor de grilling, outdoor cooking si barbecue din intreaga Europa. La editiile anterioare au fost prezente nume deja consacrate in domeniu, precum campionul mondial de barbecue Camillo “Don Caruso” Tomanek.

Se anunta a fi un show culinar de exceptie, un regal al noilor tehnici si retete de gatit cu ajutorul cuptorului american, grill si afumatoare, demonstratiile culinare fiind asteptate de catre toti specialistii dar si utilizatorii prezenti.

Asteptam cu nerabdare sa aflam de la Dan Silviu Boerescu ce tehnici si secrete noi  de gatit la grill a aflat in cadrul celei mai mari intruniri de barbecue din Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.