De la Woodstock la Grillstock

0
412

Desi ambele initiative se adreseaza unor mase generoase de oameni, cel de-al doilea abia capata ecouri. Despre Woodstock nu e cazul sa povestim aici, insa e demn de mentionat impactul mare pe care l-a avut de fiecare data. Se pare ca si la nivel de naming, avand in vedere ca termenul “stock” e refolosit in diverse contexte.

Cat despre Grillstock, ei bine, lucrurile sunt ceva mai proaspete. Campionatul se afla abia la editia a doua, insa avantul pe care l-a capatat anul precedent e o dovada ca exista potential in aceasta zona. Numele complet al initiativei este “GRILLSTOCK BBQ&BLUES FESTIVAL” si este organizat in Anglia, la inceputul lunii iulie.Timp de 3 zile de outdoor cooking, cele 20 de echipe inscrise in competitie se vor intrece in prepararea urmatoarele bucate:

1. Cel mai bun pui
2. Cele mai bune coaste
3. Cea mai buna spata de porc
4. Cel mai bun piept
5. Cel mai bun sos pentru barbeuque
6. Cel/cea mai bun(a) “Alege ce vrei” – categorie la care participantii pot gati orice alt fel de produs care nu a fost precizat in cadrul competitiei

Spre deosebire de initiativa Campionatului Mondial de BBQ 2011 desfasurat in Gronau (Germania), GRILLSTOCK implica publicul in alegerea castigatorilor. Astfel, timp de 2 zile,  englezii vor fi indemnati sa faca sampling si sa voteze echipele preferate. In functie de numarul de voturi stranse, acestea din urma vor fi premiate. Un fel de concurs cu “LIKE-uri”, doar ca aici oamenii iti spun fata in fata cat de mult le-a placut ce ai pregatit la grill.

Pe langa concursul propriu zis, organizatorii au pus la cale si o aplicatie online, in care posesorii de iPhone si iPad pot descarca gratuit 40 de retete pentru outdoor cooking.
Cu muzica buna, echipe curajoase si un public nerabdator, “GRILLSTOCK BBQ&BLUES FESTIVAL” isi respecta promisiunea pana la capat: more meat, more grill, more fun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.