Categorie: Invitați


Bobby Flay, despre arta outdoor cooking-ului

“Grilling means good times, good friends, and hopefully, great food.”
(Bobby Flay, celebrity chef)

Pare foarte la indemana sa gandim precum Bobby Flay, unul din cei mai cunoscuti bucatari de origine americana, nu-i asa? Cu toate acestea, cati dintre noi sunt pasionati de gatitul in aer liber? Si nu, nu ne referim la 1 Mai, ziua in care iesim la gratar cu prietenii si familia. Acolo e vorba de un context mai degraba socio-cultural, care oricum capata proportii greu de digerat de la un an la altul.

(mai mult…)

Don Caruso si Prima TV prezinta lectia de barbecue

 

Prima editie Grill Champions Tour a vrut sa demonstreze ca gatitul in aer liber reprezinta mai mult decat sa pregatesti niste mici si sa produci mult fum:  lectia de barbecue mult-dorita!

Don Caruso ne-a oferit o adevarata lectie cu preparatele sale care au uimit toti invitatii: curmalele invelite în bacon, pulpa de porc marinata în stil jamaican, rulada de pui cu sunca de parma, branza Cedar si busuioc, merele coapte umplute cu pudding de vanilie, cu marmelada, crustă de migdale si miere.

(mai mult…)

Don Caruso: Revelatie Culinara la “Violeta’s”

Dupa vizita sa in Romania, Don Caruso povesteste pe blog-ul sau despre experientele sale in Bucuresti, despre intamplari si oameni cunoscuti aici dar mai ales impartaseste impresii si experiente culinare. Despre bistro-ul Violeta’s Vintage Kitchen noi am mai scris aici iar acum va oferim in premiera traducerea review-ului lui Don Caruso preluata de pe blog-ul sau, in calitatea sa de pasionat culinar si nu numai expert in barbecue: „ Poate ca unii dintre voi ati remarcat faptul ca articolele mele sunt in ritm “zilnic”, in masura in care este vorba despre reportaje de la evenimente desfasurate pe mai multe zile. Totusi fac astazi o exceptie pentru ca o vizita la “Violeta’s” nu este o vizita normala intr-un restaurant ci o Revelatie Culinara!!!

(mai mult…)

Don Caruso, campionul german al barbecue cooking-ului, vine în Bucureşti la prima ediţie “Grill Champions Tour”, organizată de GrillSociety.ro

Camillo „DonCaruso” Tomanek, campionul de origine germană al anului 2010 la barbecue şi posesor a numeroase titluri de campion mondial amator şi profesionist la grill-ing & barbecue-ing în ultimii trei ani (2008-2010), vine în România la invitaţia GrillSociety.ro, pentru prima ediţie a Grill Champions Tour. Grill Champions Tour, primul eveniment profesionist dedicat artei gatitului în stil american (bine-cunoscutul barbecue)  va avea loc pe 25 martie în Bucureşti şi îşi propune să aducă periodic în România specialişti de calibru mondial. Primul dintre ei este germanul Camillo Tomanek, unul dintre cei mai vestiţi campioni ai concursurilor mondiale de Barbecue, Grill & co. (mai mult…)

Despre Dan-Silviu Boerescu

Dan-Silviu Boerescu

Dan-Siviu Boerescu

In prezent project manager al primului site de lifestyle culinar din Romania www.bucatarescu.ro , Dan-Silviu Boerescu este fost realizator al emisiunii tv Anatomia Gustului si autor a peste 20 volume dedicate artei culinare, intre care cele trei editii “Ghidul Vinurilor” (2008, 2009 – Premiu Special la Gourmand World Cookbook Awards, 2010), “Mancaruri de altadata, vinuri si vechi bauturi romanesti”, “Cartea vinurilor dulci”, “Istoria erotica a micului dejun” si “Gradina Imperiului. Retete din Basarabia”.

(mai mult…)