Food Truck Society Awards 2017

0
732
Food-Truck-Society-Awards-Romania-2017

La inceputul unui nou sezon de Street Food, Food Truck-urile din Romania s-au reunit in premiera, dar nu pentru a pregati delicioasele lor preparate si bauturi cu care ne-au incantat sezonul trecut ci pentru a afla cine sunt castigatorii celor 7 categorii si a celor 2 premii speciale din cadrul Food Truck Society Awards 2017, eveniment desfasurat miercuri 21 martie 2018 in incinta Fratelli Lounge din Bucuresti.

 

Pe finalistii fiecarei categorii Food Truck Society ii puteti vedea aici ce au fost alesi pe baza nominalizarilor si in urma unei sesiuni publice de vot desfasurate timp de o luna (10 noiembrie 2017 – 10 decembrie 2017). Apoi primii 5 finalisti ai fiecarei categorii au intrat sub lupa juriului din care au facut parte printre altii Chef Adrian Hadean, Razvan Exarhu, Cristian Manafu (Blogger – manafu.ro), Cristina Mazilu (Blogger – mazilique.ro) s.a..

 

Mai mult decat placuta ne-a fost surpriza sa descoperim ca un proiect foarte drag noua, MEAT BUSTERS, despre care am mai scris aici si aici , a castigat atat categoria la care a participat “Best Sandwich” cat si premiul special “Public’s Choice”, dar si marele premiu “Food Truck of the Year 2017” – vezi aici galerie foto eveniment.

 

Felicitari tuturor finalistilor Food Truck Society Awards 2017 si iata lista completa a castigatorilor pe care va invitam sa-i urmariti si in sezonul care tocmai a inceput:

 

Best Drink – Prosecco Van

Best Dessert – La Nu Stiu Cine

Best Hot-Dog – Za German Wurstwagen

Best Seafood – La Finca Alioli Truck

Best Ethnic – Arrosticini

Best Sandwich – Meat Busters

Best Burger – Circus Pub

Public’s Choice – Meat Busters

Food Truck of the Year – Meat Busters

 

POZA GRUP CASTIGATORI – sursa: pagina facebook Food Truck Society Awards

Food-Truck-Society-Awards-Romania-2017

Despre organizatori:

Food Truck Society – Comunitatea food truck-urilor din Romania. Locul in care culegem toate informatiile despre bucatariile mobile din Romania si evenimentele la care participa acestea. We love street-food!

Food Truck Society Awards este primul eveniment din tara organizat de FoodTruck Society care reuneste toate food-truckurile si le desemnează pe cele mai bune, cu ajutorul publicului si al unui juriu de profesionisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.