Afumare la rece cu Pachetul Infumuratului

3
2858

Afumare la rece cu Pachetul Infumuratului de la Jupan Gratarescu, procedeu pe care il puteti realiza in timpul anotimpului rece cu un set generator de fum pentru afumare la rece plus un kilogram de rumegus de fag, exclusiv la CampingGrill.ro – Your BBQ Shop.

 

COMPONENTELE SETULUI DE AFUMARE LA RECE PACHETUL INFUMURATULUI:

  • statie de afumare;
  • rumegus de fag pentru afumare;
  • 1 lumanare pentru aprinderea rumegusului.

Statia de afumare la rece este disponibila in doua marimi in functie de necesitatea pe care fiecare dintre noi o are. Statia de afumare mica are o durata de ardere a rumegusului de pana la 8 ore in interiorul unui gratar cu capac, unei afumatoare, unui cuptor de gradina s.a. Statia de afumare la rece mare are o durata de ardere a rumegusului de pana la 14 ore, sub capac.

 

Pachetul Infumuratului de la CampingGrill.ro ofera, in afara de generatorul de fum rece si un kilogram de rumegus de fag pentru afumare la rece de pana la 10 ori in statia de afumare mica si pana la 5 ori in statia de afumare mare. Aroma fumului din lemn de fag este cea mai cunoscuta, apreciata si versatila pentru afumare la rece. Aroma nu este prea puternica si este aroma de fum traditionala pe care o cunoastem. Rumegusul este din lemn de fag colectat si selectat manual, este 100% din din lemn de fag fara aditivi, provine din paduri durabile.

 

O delicatesa in domeniul afumarii la rece este rumegusul de stejar din butoaie de vin rosu, whisky, rom sau cognac. In cazul in care doriti sa afumati la rece pentru a obtine preparate gourmet puteti alege acest rumegus de la SmokeWood Germania iar o reteta reprezentativa de afumare la rece a somonului va oferim aici.

 

afumare la rece somon

 

INFORMATII GENERALE DESPRE ACHIZITIE:

“Pachetul Infumuratului – Jupan Gratarescu” este comercializat de S.C. 360 Multi Solutions S.R.L., str. Maica Alexandra Nr. 5, sector 1, Bucuresti, cod postal 011242, tel. 021 410 14 22 sau online prin CampingGrill.ro – Your BBQ Shop.

“Jupan Gratarescu” este marca inregistrata a S.C. 360 Multi Solutions S.R.L., Bucuresti, Romania.

3 COMENTARII

  1. Din experiențele mele trecute, cu alt tip de generator de fum, un parametru cheie pentru o afumare reușită (o funcționare de la ”satisfăcător” în sus) este `umiditatea rumegușului`.
    Am pățit de toate, până la ”reușită”, de la o ardere rapidă, cu degajare redusă de fum (cu rumegușul prea uscat), până la un eșec lamentabil, cu rumegușul prea umed, care… pur și simplu nu a ars.
    E drept că era un alt tip de generator (cu aer injectat de o pompă de acvariu, care întreținea arderea și antrena fumul printr-un tub Venturi/aplicație a legii lui Bernoulli).
    Abia am comandat o chestie de-asta; sper să o nimeresc mai repede sau … poate chiar din prima!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.