Ce vin asociem fripturilor la gratar este o intrebare pe care o intalnim tot mai des asa ca ne-am gandit sa va oferim cateva indicatii si recomandari fara a fi reguli batute in cuie si lasandu-va voua liberatatea de...
Multa lume se fereste de prepararea unui peste intreg la gratar si prefera peste file sau … mai bine ... fara peste pe gratar! ;-) Probabil aceasta reticenta are la baza cateva experiente neplacute avute la gratar cand pestele...
Pentru ca dorim ca un steak de vita preparat la gratar sa va iasa din ce in ce mai bine, va oferim cateva sfaturi si explicatii adunate de la specialisti. Nu este greu, este FOARTE greu sa scrii intr-un...
Provenit din vremuri stravechi, Big Green Egg este un grill ceramic multifunctional destinat atat gatitului in aer liber dar si indoor ce functioneaza cu carbuni. Pastrand traditia unui grill din Antichitate cunoscut sub denumirea de „kamado”, Big Green Egg...
800x600 A venit in sfarsit vremea sa vorbim despre temperaturile la care trebuie sa ajunga orice carne la gratar cand este gata. Stim ca asteptati asta de ceva vreme, dar trebuia sa lamurim cateva lucruri pana sa ajungem aici.   Atentie, vorbim...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri