O cana de vin fiert la Winter Grilling e numai buna in zilele reci petrecute la gratar si nu numai. Jarul fierbinte, aroma scortisoarei si a vaniliei impreuna cu vinul fierbinte fac atmosfera de … poveste 😉 . Pentru...
Sa vedem cum isi rasfata Bucatar Maniac prietenii si familia cu preparate la grill. Fie ca foloseste un grill cu gaz Outdoorchef sau unul cu carbune, Bucatar Maniac a devenit expert: puii intregi, frigaruile aromate sau tartele de sezon...
Am vorbit despre echipamente, despre ce inseamna insula grill-urilor, despre ce avem nevoie atunci cand gatim in aer liber, despre maratoane. Ei bine, credem ca e momentul sa trecem mai departe si sa lasam sa intre in scena outdoor cookingului...
Provenit din vremuri stravechi, Big Green Egg este un grill ceramic multifunctional destinat atat gatitului in aer liber dar si indoor ce functioneaza cu carbuni. Pastrand traditia unui grill din Antichitate cunoscut sub denumirea de „kamado”, Big Green Egg...
Imediat dupa sacrificarea unei vite, indiferent de rasa, varsta sau hrana primita, chiar si cea mai apreciata bucata de carne este tare si neplacuta, astfel carnea de vita trebuie maturata pana la 4 saptamani.
Asa cum spuneam si aici, exista...