Deschidem sezonul de barbecue cu Brosura Gratar pentru Maniaci, un ghid cuprinzator si la obiect despre ce trebuie sa luam in considerare atunci cand alegem un barbecue sau doar gatim la gratar. Ghidul este completat de retete culinare aplicate...
Un accesoriu foarte important al gratarului este capacul. Cum sa gatim la gratar? Cu capacul deschis sau inchis? Care este diferenta? Va voi povesti in randurile care urmeaza!
A face gratar (cu gaz sau carbune) - fara capac - este...
In America, peste 40 de milioane de oameni ies in natura, la picnic in fiecare an. Merg sa gateasca in aer liber, sa faca drumetii, sa exploreze. La noi nu exista o statistica foarte clara, dar cu siguranta numarul romanilor...
Cui ii place sa locuiasca intr-un bloc unde - desi beneficiaza de balcon poate mai ingust sau chiar de o terasa generoasa - sa simta mirosuri si arome de fum innecacios pentru ca vecinului de palier i s-a facut...
Searing este o metoda de grilling foarte cunoscuta care presupune formarea unei cruste la suprafata carnii prin expunerea la temperaturi inalte, intr-un timp scurt. In limbaj popular spunem ca “sigilam” sucurile sau umezeala in interiorul bucatii de carne. Putem...




