In America, peste 40 de milioane de oameni ies in natura, la picnic in fiecare an. Merg sa gateasca in aer liber, sa faca drumetii, sa exploreze. La noi nu exista o statistica foarte clara, dar cu siguranta numarul romanilor...
Coco-Brichetele pentru gratar, asa cum induce si denumirea, sunt brichete pentru gratare produse din carbune din coaja de nuca de cocos, un combustibil tot mai cunoscut si apreciat de pasionatii de gratare si barbecue din intreaga lume.   Dar care sunt...
Cui ii place sa locuiasca intr-un bloc unde - desi beneficiaza de balcon poate mai ingust sau chiar de o terasa generoasa - sa simta mirosuri si arome de fum innecacios pentru ca vecinului de palier i s-a facut...
Un accesoriu foarte important al gratarului este capacul. Cum sa gatim la gratar? Cu capacul deschis sau inchis? Care este diferenta? Va voi povesti in randurile care urmeaza! A face gratar (cu gaz sau carbune) - fara capac - este...
De ce ne place iuteala la gratar - Despre iuteala si ardei iuti Jalapeno, Habanero si altii - Ce este iuteala   Saptamanile trecute scriam despre imbogatirea cunostiintelor cultural-culinare cu ocazia vizitei efectuate la Muzeul de condimente din Hamburg. O stire...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri