O cana de vin fiert la Winter Grilling e numai buna in zilele reci petrecute la gratar si nu numai. Jarul fierbinte, aroma scortisoarei si a vaniliei impreuna cu vinul fierbinte fac atmosfera de … poveste 😉 . Pentru...
Bine-cunoscut publicului din Romania datorita seriei de evenimente Grill Champions Tour (si nu numai ;-) ), DonCaruso in colaborare cu firma germana SEIZ a lansat o pereche de manusi termorezistente gratar, ce se doreste a fi ultimul racnet in...
In America, peste 40 de milioane de oameni ies in natura, la picnic in fiecare an. Merg sa gateasca in aer liber, sa faca drumetii, sa exploreze. La noi nu exista o statistica foarte clara, dar cu siguranta numarul romanilor...
Stiati ca exista mai bine de 10 metode de gatit la gratar? Una dintre aceste metode, “grid iron cooking”, este folosita in special pentru peste si legume. Numele tehnicii vine de la plita de fonta in care se pun ingredientele...
Asa cum v-am promis cand am vorbit despre tipuri de carbune, astazi va voi descrie metodele cele mai bune de aprindere ale acestora. Sunt sigur ca pe cateva dintre ele le cunoasteti deja, dar sa vedem daca toate sunt...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri