Ne pregatim de primavara, ce-i drept timid insa primavara va veni cu siguranta. Am realizat pentru voi o selectie a noutatilor sezonului 2012 in materie de grilluri si accesorii  sau, asa cum sunt cunoscute in Romania drept gratare de...
In urma cu cateva saptamani, la invitatia producatorului american de gratare Weber, am participat la o degustare de .... steak de vita, eveniment organizat in colaborare cu OTTO Gourmet. Presupunem ca va intrebati cine este OTTO (Gourmet)? Nici mai mult...
Searing este o metoda de grilling foarte cunoscuta care presupune formarea unei cruste la suprafata carnii prin expunerea la temperaturi inalte, intr-un timp scurt. In limbaj popular spunem ca “sigilam” sucurile sau umezeala in interiorul bucatii de carne. Putem...
Ingrediente somon afumat la rece: file de somon 1,5 kg (aprox. 55 cm lungime) sare zahar brun piper proaspat macinat marar proaspat (3-4 legaturi) whiskey Ustensile necesare somon afumat la rece: penseta pentru oase de peste; kit de afumare la...
Multa lume se fereste de prepararea unui peste intreg la gratar si prefera peste file sau … mai bine ... fara peste pe gratar! ;-) Probabil aceasta reticenta are la baza cateva experiente neplacute avute la gratar cand pestele...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri