Este una din cele mai aprinse dezbateri intre impatimitii BBQ-ului. De obicei, pentru maestrii nu exista compromis si sunt fie intr-o tabara fie in cealalta. Departe de a fi expert, am ocazia de a gati pe cele doua grill-uri...
Alegerea unui gratar de gradina cu carbune poate fi - in ciuda “simplitatii” subiectului - o activitate careia ar fi bine sa-i acordam mai multa atentie mai ales ca nu ne mai dorim sa cumparam in fiecare an un...
Afumare la rece cu Pachetul Infumuratului de la Jupan Gratarescu, procedeu pe care il puteti realiza in timpul anotimpului rece cu un set generator de fum pentru afumare la rece plus un kilogram de rumegus de fag, exclusiv la...
Ce vin asociem fripturilor la gratar este o intrebare pe care o intalnim tot mai des asa ca ne-am gandit sa va oferim cateva indicatii si recomandari fara a fi reguli batute in cuie si lasandu-va voua liberatatea de...
Una bucata creativitate, una de stapanire de sine si alta de inovatie. Cele trei elemente iti pot garanta o experienta de invidiat. Ele au stat dintotdeauna la baza outdoor cookingului si se pare ca au functionat de minune. Pana...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri