Sa vedem cum isi rasfata Bucatar Maniac prietenii si familia cu preparate la grill. Fie ca foloseste un grill cu gaz Outdoorchef sau unul cu carbune, Bucatar Maniac a devenit expert: puii intregi, frigaruile aromate sau tartele de sezon...
Afumare la rece cu Pachetul Infumuratului de la Jupan Gratarescu, procedeu pe care il puteti realiza in timpul anotimpului rece cu un set generator de fum pentru afumare la rece plus un kilogram de rumegus de fag, exclusiv la...
Ar putea fi un exercitiu de dictie, nu-i asa? De fapt, e o tehnica. Are mare legatura cu barbecue-ul, despre care o sa va povestim in continuare. Originile termenului sunt greu de precizat, in conditiile in care  exista rumori...
Deschidem sezonul de barbecue cu Brosura Gratar pentru Maniaci, un ghid cuprinzator si la obiect despre ce trebuie sa luam in considerare atunci cand alegem un barbecue sau doar gatim la gratar.  Ghidul este completat de retete culinare aplicate...
O cana de vin fiert la Winter Grilling e numai buna in zilele reci petrecute la gratar si nu numai. Jarul fierbinte, aroma scortisoarei si a vaniliei impreuna cu vinul fierbinte fac atmosfera de … poveste 😉 . Pentru...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri