Ce vin asociem fripturilor la gratar este o intrebare pe care o intalnim tot mai des asa ca ne-am gandit sa va oferim cateva indicatii si recomandari fara a fi reguli batute in cuie si lasandu-va voua liberatatea de...
Orice gratar cu capac se poate transforma foarte usor intr-o afumatoare, chiar daca nu este prevazut special cu un asemena dispozitiv. Aroma de fum este principalul motiv pentru care ne dorim sa gatim la gratar... dar ce spuneti daca...
Exista gratare cu termometru integrat in capac si gratare fara termometru in capac. O sa intrebati: Who gives a shit about it? Pai noi, cei care gatim la gratar uzual dar si ocazional. Un gratar fara termometru in capac...
Ar putea fi un exercitiu de dictie, nu-i asa? De fapt, e o tehnica. Are mare legatura cu barbecue-ul, despre care o sa va povestim in continuare. Originile termenului sunt greu de precizat, in conditiile in care exista rumori...
Zilele trecute am publicat reteta in stil asiatic cu pulpe pui la gratar in care ingredientul surpriza a fost marinada Teriyaki de la Jim Beam. Chiar daca Jim Beam este marca americana, stilul marinadei Teriyaki are origini in Japonia....