Asa cum v-am promis cand am vorbit despre tipuri de carbune, astazi va voi descrie metodele cele mai bune de aprindere ale acestora. Sunt sigur ca pe cateva dintre ele le cunoasteti deja, dar sa vedem daca toate sunt...
Una bucata creativitate, una de stapanire de sine si alta de inovatie. Cele trei elemente iti pot garanta o experienta de invidiat. Ele au stat dintotdeauna la baza outdoor cookingului si se pare ca au functionat de minune. Pana...
Multa lume se fereste de prepararea unui peste intreg la gratar si prefera peste file sau … mai bine ... fara peste pe gratar! ;-) Probabil aceasta reticenta are la baza cateva experiente neplacute avute la gratar cand pestele...
800x600 Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 st1:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif";} M-am gandit sa facem o paralela intre cele doua stiluri de gatit la gratar pentru a intelege ca e pacat sa ne limitam la mici, ceafa si...
Deschidem sezonul de barbecue cu Brosura Gratar pentru Maniaci, un ghid cuprinzator si la obiect despre ce trebuie sa luam in considerare atunci cand alegem un barbecue sau doar gatim la gratar.  Ghidul este completat de retete culinare aplicate...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri