Pasare ca porcu’ nu-i…

0
690
Condimente naturale gratar

Pasare ca porcu’ nu-i…spun iubitorii de carne de porc, mai ales in preajma Sarbatorilor de iarna. Carnea de porc este deosebit de gustoasa pregatita in stil traditional dar si preparata la gratar. Ideal este sa aveti un grill cu capac, care retine eficient caldura si o distribuie uniform si la care puteti pregati si bucati mari de carne precum mischiulet de porc intreg, pulpa sau ceafa dar si coaste de porc. Indiferent ce ati alege sa preparati la gratar sau la cuptor poate avea o aroma si o savoare deosebita daca presarati condimentele potrivite. Iar daca in meniul de Sarbatori, pe langa traditionalul porc pregatiti si carne de pasare, curcan sau rata, exista niste condimente pe care le puteti utiliza cu incredere pentru ambele tipuri de preparate, fara sa obtineti o aroma identica. Fiecare tip de carne va primi aroma proprie iar unele preparate pot fi pregatite in crusta. Este vorba despre amestecul de condimente naturale “Pig Wing” ale lui Don Marco, campionul bbq-ului din Germania sosit acum o saptamana si in Bucuresti. Se pare ca si pentru Don Marco pasare ca porcu’ nu-i…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.