Ingrediente legume mediteraneene la grill pentru 4 persoane:
250 g bacon
4 catei de usturoi
1 dovlecel mic
1 vanata
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
2 cepe rosii
12 tomate cherry
4 ramurele de rozmarin
ulei de masline
sare de mare grunjoasa
Baconul se taie felii sau cubulete.Cateii...
Va propunem un preparat usor, de vara: branza halloumi la gratar OUTDOORCHEF, acompaniat de un Vinho Verde de Portugalia.
Halloumi sau hallumi este o branza semi-tare de origine cipriota, un amestec de branza de capra si oaie si cateodata si...
Un dovleac copt la gratar pare la prima vedere un preparat simplu, totusi cativa pasi (de care ar fi bine sa tineti cont) pot imbunatatii considerabil rezulatatul final. Un dovleac copt la gratar este un desert potrivit toamna, cand...
Un titlu un pic mai neobisnuit, dar verosimil din cale-afara. Iubitorii de outdoor grilling sunt cel putin familiari cu o astfel de idee. Grill dessert presupune mai mult decat prepararea unor fructe pe gratar.
In primul rand, este un efort de...
Majoritatea retetelor de pe blog se refera la prepararea diverselor bucati de carne la gratar, fie ca ne referim la frigere (sau direct grilling) sau la coacere lenta (indirect grilling sau low & slow cooking).
Dar ce ar fi daca...