Va propunem un preparat usor, de vara: branza halloumi la gratar OUTDOORCHEF, acompaniat de un Vinho Verde de Portugalia.   Halloumi sau hallumi este o branza semi-tare de origine cipriota, un amestec de branza de capra si oaie si cateodata si...
Mere coapte la gratar, umplute si apoi afumate la gratar pe placa de cedru.   Merele umplute, coapte si afumate la gratar pe placa de cedru le puteti prepara incepand cu primele semne ale toamnei pana iarna tarziu spre incantarea voastra...
Vara este anotimpul legumelor si fructelor, asa ca va recomandam sa profitati din plin de ele. Contin vitamine si minerale iar gustul cel mai bun il au in sezonul cald atunci cand se coc natural. Legumele le puteti gati...
Nu stiu daca ati incercat deja, dar va indemnam calduros sa va faceti curaj si sa preparati deserturi la grill. Prin asocierea potrivita de ingrediente si cu ajutorul unui grill cu capac puteti obtine niste preparate de-a dreptul savuroase....
Supa crema de dovleac afumat e un “Must Have” in fiecare toamna si cu atat mai mult de Halloween. Chiar daca am mai scris despre cum se face supa crema de dovleac afumat (LINK aici) merita sa mai zabovim...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri