Legume mediteraneene la grill

0
856

Ingrediente legume mediteraneene la grill pentru 4 persoane:

  • 250 g bacon
  • 4 catei de usturoi
  • 1 dovlecel mic
  • 1 vanata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 2 cepe rosii
  • 12 tomate cherry
  • 4 ramurele de rozmarin
  • ulei de masline
  • sare de mare grunjoasa

Baconul se taie felii sau cubulete.Cateii de usturoi se curata de coaja si se taie felii.Ardeii se curata de seminte si se taie in felii groase impreuna cu vanata, tomatele cherry si cepele.
Legumele impreuna cu baconul si rozmarinul se amesteca cu uleiul, se sareaza si se pun in tigaia universala. Se lasa sa se innabuse 20 minute la 250° C, cu capacul inchis. Din cand in cand, legumele se amesteca cu grija.

Pentru grillul rotund cu gaz:

  • Palnia: pozitia normala
  • Capac: inchis
  • Accesorii necesare: Tigaia universala/ Gratar propriu-zis
  • Preincalzire: 5 minute pe treapta maxim

Reteta recomandata de www.outdoorchef.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.