Branza brie la gratar cu fagure de miere si fructe de padure va fi cu siguranta unul dintre cele mai delicioase, spectaculoase si usor de pregatit desert la gratar... cu care veti face furori ?.   Ingrediente pentru branza brie la...
Mere coapte la gratar, umplute si apoi afumate la gratar pe placa de cedru.   Merele umplute, coapte si afumate la gratar pe placa de cedru le puteti prepara incepand cu primele semne ale toamnei pana iarna tarziu spre incantarea voastra...
Un dovleac copt la gratar pare la prima vedere un preparat simplu, totusi cativa pasi (de care ar fi bine sa tineti cont) pot imbunatatii considerabil rezulatatul final. Un dovleac copt la gratar este un desert potrivit toamna, cand...
Supa crema de dovleac afumat e un “Must Have” in fiecare toamna si cu atat mai mult de Halloween. Chiar daca am mai scris despre cum se face supa crema de dovleac afumat (LINK aici) merita sa mai zabovim...
Piersici cu crusta din biscuiti Amaretti la gratar, un desert special de vara, deosebit si in acelasi timp lejer pentru sezonul cald, cu care va veti impresiona familia si prietenii. Totul se prepara un un gratar-cuptor, cu capac si...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri