Placinta moldoveneasca de malai, cunoscuta sub denumirea traditionala de Alivenci, a fost atractia Atelierului de Dulciuri desfasurat saptamana aceasta la Bistro-ul Violeta’s Vintage Kitchen. Cu renume de restaurant cu tendinte “healthy”, Violeta a instalat de curand pe terasa bistro-ului...
Ingrediente legume mediteraneene la grill pentru 4 persoane: 250 g bacon 4 catei de usturoi 1 dovlecel mic 1 vanata 1 ardei gras rosu 1 ardei gras galben 2 cepe rosii 12 tomate cherry 4 ramurele de rozmarin ulei de masline sare de mare grunjoasa Baconul se taie felii sau cubulete.Cateii...
Reteta originala de tigaie cu ardei, rosii cherry si branza feta are la baza ardeii spanioli Pimientos de Padron dar in cazul in care nu dispuneti de acestia puteti adaptata reteta foarte usor. O alternativa sunt ardeii iuti (evident...
Va propunem un preparat usor, de vara: branza halloumi la gratar OUTDOORCHEF, acompaniat de un Vinho Verde de Portugalia.   Halloumi sau hallumi este o branza semi-tare de origine cipriota, un amestec de branza de capra si oaie si cateodata si...
Dintr-un dovleac poti face mai multe feluri de mancare, poti prepara o supa crema de dovleac sau poti sa-l tai cubulete si sa pregatesti o garnitura la o mancare. Nu in ultimul rand, dintr-un bostan sau lubenita poti face...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri