Alivenci la cuptorul ceramic cu carbune Big Green Egg

0
570
Placinta moldoveneasca Alivenci pe cuptor BigGreenEgg
Alivenci la Violeta's Vintage Kitchen

Placinta moldoveneasca de malai, cunoscuta sub denumirea traditionala de Alivenci, a fost atractia Atelierului de Dulciuri desfasurat saptamana aceasta la Bistro-ul Violeta’s Vintage Kitchen. Cu renume de restaurant cu tendinte “healthy”, Violeta a instalat de curand pe terasa bistro-ului o adevarata bucatarie exterioara pe carbuni.

In cadrul Atelierului de Dulciuri, a pregatit invitatilor participanti o surpriza si anume timp de 40 de minute pe cuptorul, gratar si smoker din ceramica Big Green Egg s-a copt o placinta aburinda, delicioasa ce a imprastiat un miros apetisant pe terasa cocheta. La finalul atelierului, participantii, invitatii dar si clientii aflati in acel moment in restaurant au degustat placinta cu branza, invelita in smantana si storpita cu miere.

La cuptorul ceramic Big Green Egg, disponibil prin CampingGrill.ro, pot fi coapte placinte, probate retete traditionale dar si moderne, atat de amatorii iubitori ai gatitului cat si de gastronomi renumiti, tocmai pentru ca grill-ul Big Green Egg este uluitor de versatil: si coace si afuma!

Placinta moldoveneasca Alivenci pe cuptor BigGreenEgg
Alivenci la Violeta’s Vintage Kitchen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.