Dan-Silviu Boerescu gateste la grill-ul Big Green Egg

0
410

Dan-Silviu Boerescu si BigGreenEgg

Dan-Silviu Boerescu, managerul proiectului bucatarescu.ro, este incantat de gratarul, cuptor si smoker BigGreenEgg, distribuit in exclusivitate in Romania de CampingGrill.ro

BigGreenEgg a fost testat de expertul culinar Dan-Silviu Boerescu, care s-a aratat fascinat de grill-ul multifunctional din ceramica. Grill-ul, Cuptor si Smoker BigGreenEgg este un produs cu o flexibilitate de neintrecut si structura din ceramica, destinat gatitului in aer liber in orice anotimp a tuturor tipurilor de preparate, de la aperitive pana la desert.

Dan-Silviu Boerescu, printre primii gastronomi din Romania care au testat grill-ul, a ramas impresionat de aprinderea rapida a carbunelui, de faptul ca se poate gati in doar 10 minute de la aprindere dar si de calitatea cuptorului de a retine caldura, datorita peretilor solizi din ceramica care ajuta la prepararea uniforma a carnurilor, legumelor, pestelui si chiar a fructelor la gratar.

“Este unul dintre cele mai complexe gratare pe care am gatit pana acum, dat fiind faptul ca este in acelasi timp si grill, si cuptor si afumatoare. Iar structura sa ceramica si forma ovala contribuie in mare parte la calitatea preparatelor gatite. Dar daca mai e ceva ce-mi place in mod deosebit la BigGreen Egg este si gama larga de accesorii proprii: carbunele natural, chipsurile de lemn pentru afumare sau plansele aromante, care ofera o experienta completa.” A declarat Dan-Silviu Boerescu despre BigGreenEgg.

Experienta placuta a lui Dan-Silviu Boerescu cu grill-ul BigGreenEgg a generat o colaboarare de durata a expertului culinar cu magazinul online CampingGrill.ro, parteneriat care s-a materializat printr-o serie de tutoriale video ce prezinta metode de gatit pe BigGreenEgg, disponibile pe site-ul de lifestyle culinar bucatarescu.ro dar si printr-o serie de concursuri online pentru pasionatii de gastronomie.

In prezent project manager al primului site de lifestyle culinar din Romania, Dan-Silviu Boerescu este fost realizator al emisiunii tv Anatomia Gustului si autor a peste 20 volume dedicate artei culinare, intre care cele trei editii “Ghidul Vinurilor” (2008, 2009 – Premiu Special la Gourmand World Cookbook Awards, 2010), “Mancaruri de altadata, vinuri si vechi bauturi romanesti”, “Cartea vinurilor dulci”, “Istoria erotica a micului dejun” si “Gradina Imperiului. Retete din Basarabia”. A reeditat “Dictatura Gastronomica” de C. Bacalbasa si este membru al juriului Campionatului International de Gatit in Aer Liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.