Noi surprize delicioase pregatite pe Big Green Egg

0
405
Briose preparate la cuptorul Big Green Egg
Briose la cuptorul BigGreenEgg

Briose la cuptorul BigGreenEgg

In cochetul bistro Violeta’s Vintage Kitchen a avut loc, in data de 15 noiembrie, cel de-al doilea atelier de gatit pe Big Green Egg, care a avut ca tema dulciurile si a dat prilejul participantilor la cursul informal de gatit sa se initieze in preparatul brioselor. Ca si in editiile trecute, cuptorul Big Green Egg s-a aflat in centrul atentiei, ajutand la coacerea delicioaselor preparate.

La atelierul de dulciuri organizat luni la Violeta’s Vintage Kitchen participantii cursului de gatit s-au bucurat nu numai de sansa de a prepara ei insisi minunate briose, dar si de supriza pregatita de Violeta si BigGreenEgg: un alivenci traditional de neuitat. Placinta moldoveneasca de malai a fost preparata pe cuptorul multifunctional, dovedind ca posibilitatile de utilizare ale unui Big Green Egg sunt nelimitate, astfel incat la finalul atelierului participantii, invitatii, dar si clientii aflati in acel moment in restaurant au degustat placinta cu branza, invelita in smantana si storpita cu miere.

Incepand din data de 25 octombrie, atelierele de gatit organizate lunar la bistro-ul Violeta’s au in componenta utilizarea multiplelor functionalitati ale grill-ului, cuptor si smoker din ceramica BigGreenEgg. Organizate bilunar, atelierele de gatit de la Violeta’s Vintage Kitchen aduna in bistro-ul cochet curiosi si neinitiati in tainele gatitului, care, in schimbul unei taxe de participare de 100 ron/persoana [cu consumatie inclusa] invata, timp de 2 ore, cum se pregateste painea, prajiturile sau tartele.

Urmatoarea editie a atelierului de gatit vine in intampinarea celor ce planifica sa experimenteze cu aromele si retetele Craciunului. Invataceii vor patrunde in minunata lume a Sarbatorilor de iarna pregatiti de catre Violeta intr-ale cozonacilor si colacilor de Craciun.

Informaţii suplimentare despre atelierele de paine organizate la Violeta’s sunt disponibile pe www.violetas.ro si www.campinggrill.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.