Usor – usor ne apropiem si de finalul celui de al 3-lea sezon de seminarii BBQ “Learning by Burning” si incheiem cu tema "Pofta de Mare" respectiv cu reteta creveti cu rosii uscate la gratar. Rand pe rand cele...
In ultima vreme, tot mai multi prieteni, printre care si Alexandra, ne-au povestit cat de gustoasa este carnea de prepelita si cum au preparat ei aceste pasari mici. Atata pofta si curiozitate ni s-a facut incat cu prima ocazie...
Desert la gratar – deseori ceva de neimaginat! Dar totusi posibil asa cum am mai scris aici si aici. Pana la aparitia fructelor “traditionale” ne putem bucura de cele exotice, iar astazi vorbim de ananas la gratar, fie el...
Inainte de weekend va propunem o reteta din bucataria elvetiana si anume cotlete de miel intregi si costite baby spareribs in marinada cu miere preparate la gratar.
Marinada pentru miel (Ingrediente pentru 4 persoane)
300 gr mustar
6 gr frunze de menta...
Ingrediente pentru 4 persoane:
8 foi pentru Wonton preparate la grill
1 lingurita unt
10 gr ciuperci uscate Mu-Err (burete soc, urechea lui Iuda)
1/2 ceapa
1 catel de usturoi
2 ardei grasi, rosu si galben
ulei de susan
8 creveti
150 gr morcovi
150 gr mazare dulce
2 ardei...




