Ingrediente snitel vienez pentru 4 persoane: 8 snitele subtiri de vitel de cca. 70 gr 2 oua 100 g pesmet 1 lingura faina 1 capatana usturoi 5 ardei iuti curatati de seminte 4 ramurele rozmarin 2 linguri ulei de masline 70 gr unt 1 lamaie Snitelele de vitel se condimenteaza...
In ultima vreme, tot mai multi prieteni, printre care si Alexandra, ne-au povestit cat de gustoasa este carnea de prepelita si cum au preparat ei aceste pasari mici. Atata pofta si curiozitate ni s-a facut incat cu prima ocazie...
Va propunem un preparat usor, de vara: branza halloumi la gratar OUTDOORCHEF, acompaniat de un Vinho Verde de Portugalia.   Halloumi sau hallumi este o branza semi-tare de origine cipriota, un amestec de branza de capra si oaie si cateodata si...
Burgeri sau Hamburgeri sunt tare la moda acum si, de fiecare data, am incercat sa va prezentam retete si metode cat mai atractive, mai deosebite. De aceasta data am ales varianta burger de ton, fript pe placa de sare...

Supa de pui barbecue

0
Aceasta supa de pui barbecue este o combinatie de tocana Brunswick si supa clasica. Este un adevarat deliciu culinar si ar trebui incercata de toti gurmanzii. Ingrediente: 14 felii de bacon afumat 4 linguri de condiment pentru grill jumatate de kg de rosii...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri