Incepind de astazi, va propunem in fiecare zi de joi, impreuna cu producatorul de grill-uri elvetian OutdoorChef, o reteta simpla si delicioasa la gratar: Ingrediente frigarui Surf Turf pentru 4 persoane: 8 medalioane din muschiulet de porc (cca. 50 g...
Ingrediente Steak Sandwich cu vita: 2 buc. felii vrabioara maturata (500-600 gr.) 1 bagheta paine 50 gr. unt ulei masline cateva frunze de salata rucola parmezan feliat condiment Don Marco’s Mafia Coffee Rub condiment Don Marco’s Chipotle Butter & Dip Recuzita necesara: grill cu gaz sau gratar cu...
Un dovleac copt la gratar pare la prima vedere un preparat simplu, totusi cativa pasi (de care ar fi bine sa tineti cont) pot imbunatatii considerabil rezulatatul final. Un dovleac copt la gratar este un desert potrivit toamna, cand...
Majoritatea retetelor de pe blog se refera la prepararea diverselor bucati de carne la gratar, fie ca ne referim la frigere (sau direct grilling) sau la coacere lenta (indirect grilling sau low & slow cooking). Dar ce ar fi daca...
Usor – usor ne apropiem si de finalul celui de al 3-lea sezon de seminarii BBQ “Learning by Burning” si incheiem cu tema "Pofta de Mare" respectiv cu reteta creveti cu rosii uscate la gratar. Rand pe rand cele...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri