Somon pe placa din lemn de cedru
Prepararea somonului pe placa de cedru ii confera acestuia o aroma de usor afumat pastrand in acelasi timp fragezimea pestelui. Savoarea poate fi amplificata prin invelirea somonului intr-o glazura de miere cu suc...
Ingrediente snitel vienez pentru 4 persoane:
8 snitele subtiri de vitel de cca. 70 gr
2 oua
100 g pesmet
1 lingura faina
1 capatana usturoi
5 ardei iuti curatati de seminte
4 ramurele rozmarin
2 linguri ulei de masline
70 gr unt
1 lamaie
Snitelele de vitel se condimenteaza...
Ingrediente frigarui de vita in stil spaniol pentru 6-8 persoane:
2 muschiuleti de vita (manzat) de 1,2 – 1,6 kg, taiati in cubulete de 3 cm grosime
2 ardei grasi rosu & 2 verde (taiati in bucatele patrate de...
Mere coapte la gratar, umplute si apoi afumate la gratar pe placa de cedru.
Merele umplute, coapte si afumate la gratar pe placa de cedru le puteti prepara incepand cu primele semne ale toamnei pana iarna tarziu spre incantarea voastra...
Friptura de miel la gratar este unul dintre preparatele noastre preferate pentru masa de Paste. Si cum se apropie Sarbatoarea Invierii Domnului ne-am gandit sa va propunem cateva variante de friptura de miel la gratar testate si aprectiate de...




