Incepind de astazi, va propunem in fiecare zi de joi, impreuna cu producatorul de grill-uri elvetian OutdoorChef, o reteta simpla si delicioasa la gratar:
Ingrediente frigarui Surf Turf pentru 4 persoane:
8 medalioane din muschiulet de porc (cca. 50 g...
Ingrediente Steak Sandwich cu vita:
2 buc. felii vrabioara maturata (500-600 gr.)
1 bagheta paine
50 gr. unt
ulei masline
cateva frunze de salata rucola
parmezan feliat
condiment Don Marco’s Mafia Coffee Rub
condiment Don Marco’s Chipotle Butter & Dip
Recuzita necesara:
grill cu gaz sau gratar cu...
Un dovleac copt la gratar pare la prima vedere un preparat simplu, totusi cativa pasi (de care ar fi bine sa tineti cont) pot imbunatatii considerabil rezulatatul final. Un dovleac copt la gratar este un desert potrivit toamna, cand...
Majoritatea retetelor de pe blog se refera la prepararea diverselor bucati de carne la gratar, fie ca ne referim la frigere (sau direct grilling) sau la coacere lenta (indirect grilling sau low & slow cooking).
Dar ce ar fi daca...
Usor – usor ne apropiem si de finalul celui de al 3-lea sezon de seminarii BBQ “Learning by Burning” si incheiem cu tema "Pofta de Mare" respectiv cu reteta creveti cu rosii uscate la gratar. Rand pe rand cele...




