Incepind de astazi, va propunem in fiecare zi de joi, impreuna cu producatorul de grill-uri elvetian OutdoorChef, o reteta simpla si delicioasa la gratar:
Ingrediente frigarui Surf Turf pentru 4 persoane:
8 medalioane din muschiulet de porc (cca. 50 g...
Usor – usor ne apropiem si de finalul celui de al 3-lea sezon de seminarii BBQ “Learning by Burning” si incheiem cu tema "Pofta de Mare" respectiv cu reteta creveti cu rosii uscate la gratar. Rand pe rand cele...
Va oferim o prajitura elvetiana autentica ce poate fi pregatita rapid cu diferite fructe precum prune, caise sau mere, la un grill cu capac de la OutdoorChef:
Ingrediente:
1 aluat de prajitura, intins ca foaie rotunda
1 lingura faina
1 kg prune, caise...
Ingrediente somon afumat la rece:
file de somon 1,5 kg (aprox. 55 cm lungime)
sare
zahar brun
piper proaspat macinat
marar proaspat (3-4 legaturi)
whiskey
Ustensile necesare somon afumat la rece:
penseta pentru oase de peste;
kit de afumare la...
Odata cu venirea toamnei parca tot mai mult ne dorim sa mai profitam de cateva zile cu soare la gratar si mai ales daca avem in plan si ceva pentru afumat :-) cum ar fi de exemplu un curcan...




