Zilele trecute DonCaruso ne-a facut pofta cu un preparat la gratar mai rar dar renumit, despre care am si scris aici. De data aceasta am zis sa incercam cotlete de berbecut la gratar, mai exact cotlete de Noua Zeelanda,...
Va prezentam o reteta pentru un piept de rata pe placa de cedru, retata transpusa in realitate la gratar, la Grill Champion Tour II.
Astfel avem urmatoarele ingrediente pentru un piept de rata pe placa de cedru reusit:
2 buc....
Cateodata sa prepari un piept de rata intreg poate fi o provocare.
Desi este considerat un preparat nobil, nu multi se incumenta sa il pregateasca la gratar retinuti fiind de textura carnii si de grasimea specifica a pieptului de rata....
Mere coapte la gratar, umplute si apoi afumate la gratar pe placa de cedru.
Merele umplute, coapte si afumate la gratar pe placa de cedru le puteti prepara incepand cu primele semne ale toamnei pana iarna tarziu spre incantarea voastra...
Odată ce veti încerca acesta reteta de preparare a unui curcan afumat, veţi fi de acord ca nimic nu face o treabă mai bună de coacere a carnii decât gratarul ceramic autentic. Curcanul are o aroma subtila de fum,...




