Ingrediente snitel vienez pentru 4 persoane: 8 snitele subtiri de vitel de cca. 70 gr 2 oua 100 g pesmet 1 lingura faina 1 capatana usturoi 5 ardei iuti curatati de seminte 4 ramurele rozmarin 2 linguri ulei de masline 70 gr unt 1 lamaie Snitelele de vitel se condimenteaza...
Da! Da! Ati citit si inteles foarte bine! Nu doar bucati de carne sau frigarui de legume pot fi puse pe gratar ci chiar si salata verde ;-)! Cum in curand se cam termina Sarbatorile de Iarna (dupa Sf. Ion)...
O reteta foarte usor de pregatit la grill-ul, cuptor si smoker Big Green Egg, care poate fi deliciul mesei de Paste. Carnea de miel trebuie gatita pe gratar, prin metoda direct cooking pentru a obtine o crusta aurie si aromata. Ingrediente   2 kg...
Alintati-va papilele gustive alaturi de cea draga sau de cel drag, dupa caz :-), cu un steak de vita la gratar preparat in stil Valentine's Day!   Ingrediente: 2 felii a 200-250 gr. steak de vita maturata (recomandare: vrabioara sau antricot); ulei de...
Ingrediente reteta file de cod pentru 4 persoane: 4   fileuri de cod de cca. 250 gr 16 felii sunca afumata 80 ml ulei de masline cateva cuisoare 4 vinete 2  catei de usturoi, tocati fin 2  ramuri de cimbru sare, piper ceapa de tuns Pregatire pentru gratar: 1.  Tamponati...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri