Da! Da! Ati citit si inteles foarte bine! Nu doar bucati de carne sau frigarui de legume pot fi puse pe gratar ci chiar si salata verde ;-)! Cum in curand se cam termina Sarbatorile de Iarna (dupa Sf. Ion)...
Aromele la gratar sunt considerate "parfumul" verii. Cand razbate de pe terasa, balcon sau din gradina aroma de barbecue ne apuca instantaneu dorinta de un "copanel" de pui, o bucata de friptura sau de un cartof copt la gratar....
Va oferim o prajitura elvetiana autentica ce poate fi pregatita rapid cu diferite fructe precum prune, caise sau mere, la un grill cu capac de la OutdoorChef: Ingrediente: 1 aluat de prajitura, intins ca foaie rotunda 1 lingura faina 1 kg prune, caise...
Ingrediente pentru friptura la gratar - Rulada din carne tocata umpluta cu branza: 600 gr. amestec de carne tocata (50% porc / 50% vita) 2 – 3 linguri de amestec de condimente Don Marco’s BBQ Rub - Pork Powder ...
Don Caruso va surprinde auditoriul, în cadrul cooking show-ului care va avea loc pe 25 martie la Bucureşti, cu reţete inedite care l-au consacrat şi care i-au adus numeroase premii în palmares. Pana atunci însă vă propunem să încercaţi...

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri